reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
reklama
hej, hej,

ale się rozpisałyście, aż się poryczałam z rana czytając o kupkach, mleczkach, kąpielach... tak bardzo tego chcę...

marzen wiem jaki to stres, ale pewnie do południa będziesz musiała czekać a ja razem z tobą z zaciśniętymi &&&

a ja jakoś tak źle się poczułam teraz. rozbolał mnie brzuch i jakoś tak mi się smutno zrobiło (aniko wiem przed chwilą pisałam co innego, ale nadeszło to tak nagle)

Marzen bedzie super!!! Miałam podobny wynik;) i zoba! Teraz zamiast zglebiac tajemna wiedzę o ivf zajmuje sie wrozrniem z kup i bakow :D Ciebie tez to czeka:) j u z niebawem:*

Magdo, to takie piekne ze Kropek rosnie w Twoim brzuszku♡♡i pomyslec, ze mieliście odpuścić... jak dobrze, że M dobrze odczytal Twoje pragnienie:) ściskam!:*:*
Ahh te hormony :D

U nas minela doba bez bolu brzuszka:D jupi!!!

powiem Wam tak do jutra zwariuję:sorry2: jestem tego bardziej niż pewna...
Magda :) takie fazy sa zupełnie naturalne i zrozumiale. Nic Wam nie pisałam, ale ja też od kilku dni chodzę i się zastanawiam, czy na pewno jest dobrze. Nic mnie raczej nie boli, wiadomo, czasem coś zajmuje itp ale jakiś taki niepokój mi się wkradł....

reklama
turnus wolicie w górach, nad morzem, a może jeziora albo puszcza?

inis o 9. wiem, że zrobiliśmy wszystko. dobrze, że mam trochę pracy to zajmuje moją głowę. a i znowu zaczęłam myśleć o adopcji, o tym, że będę mamą.

anika melona w ciąży można??

Do góry