ja w momencie gdzie odpuscilam to zaszlamDziewczyny myslicie ze jak sie tak bardzo bardzo chce zajść w ciążę to to moze byc przeszkoda?bo ja próbuję nie wariowac,ale tak sie nakręcam ze masakracaly czas mysle czy w tym cyklu sie uda itd...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja w momencie gdzie odpuscilam to zaszlamDziewczyny myslicie ze jak sie tak bardzo bardzo chce zajść w ciążę to to moze byc przeszkoda?bo ja próbuję nie wariowac,ale tak sie nakręcam ze masakracaly czas mysle czy w tym cyklu sie uda itd...
Wczoraj rozmawiałam o tym z koleżanką która jest położną i mówi że jak ktoś bardzo chciał mieć dziecko i o niczym innym nie myślał to nie wychodziło głównie przez stres że musi się udać, mówi że najczęściej pary zachodzą po pijaku ;P na luzie gdy w ogóle nie myślą w tym momencie o tym że ma wyjsc z tego dzieckoDziewczyny myslicie ze jak sie tak bardzo bardzo chce zajść w ciążę to to moze byc przeszkoda?bo ja próbuję nie wariowac,ale tak sie nakręcam ze masakracaly czas mysle czy w tym cyklu sie uda itd...
O kolejny przykład, że jak głowa odpuści, to zaskoczy. [emoji4]ja w momencie gdzie odpuscilam to zaszlam![]()
Dziewczyny myslicie ze jak sie tak bardzo bardzo chce zajść w ciążę to to moze byc przeszkoda?bo ja próbuję nie wariowac,ale tak sie nakręcam ze masakracaly czas mysle czy w tym cyklu sie uda itd...
A ja od 29 do 4 ;D mąż nie protestuje xPdlatego od 17 do 28 codziennie będziemy się starać, żeby jakoś trafić![]()