reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sewa na szczescie jak tylko do domu weszlismy z pociagu tak moje dziecko odrazu doszlo do siebie,chyba to bylo od zmiany klimatu ta goraczka bo juz jest wszystko ok.@ tygodnie szybko zleca i wysciskasz swego mezulka:)
Ewcia dobrze ze wam wakacje sie udaly:)

A buziaczek to juz chyba na porodowce??? Ma ktos z nia kontakt?

reklama
Iwonka Buziaczek ma poinformować Czarną jak urodzi :tak: Wczoraj bidulka jeszcze klikała z nami :tak: Ale już bardzo zmęczona czekaniem.

Zmykam do wyreczka. Dobrej nocy życzę.

Witam....ale mnie dawno nie bylo:szok::szok::szok:nie jestem w temacie......mimo ze akacje to nie mam czasu na BB:no::no::no: duzo nauki, maly ma coraz to nowe pomysly....ahhhhh

Iwonka Buziaczek ma poinformować Czarną jak urodzi :tak: Wczoraj bidulka jeszcze klikała z nami :tak: Ale już bardzo zmęczona czekaniem.

Zmykam do wyreczka. Dobrej nocy życzę.
No wlasnie teraz jej szukalam na BB i ostatni post pisala o 00;28 dzis w nocy wiec pewnie juz sie cos dzieje albo i jest na imprezce:tak::-):-):-):-):-)

Witam nocką.Jejku pare dni a tu ponad 10 stron mamamija.Poczytałam po łebkach i narazie cosik wiem hehe.
Walka na wózki każdy ma zwolenników i przeciwników.
Zdrówka chorowitkom.
Trzymamy kciuki za staranka.
A ja w sobotę byłam na targu i wyszłam z reklamówką ciuszków i jest mi dużo lepiej.Nawet mężuś kupił mi 2 rzeczy w ciemno i trafił idealnie.
Autko nareszcie zrobione było w piątek i przyczyna problemów to alarm więc go odłączyli,no ale w PL zabezpieczyliśmy go inaczej hehe.

witajcie....
czyżby buziaczek po wczorajszym grilu znalazła się na porodówce?:confused: coś nie widzę jej na forum, poszła moim śladem czy co? hihihihi

Hej ale jestem zmęczona psychicznie :-(, przybita i taka ble aż mi smutno:sick:. Jutro Wam napiszę dlaczego i jutro rano przeczytam co pisałyście teraz idę spać i mam nadzieję że nie będę miała koszmarów. Dobranoc

Hej ale jestem zmęczona psychicznie :-(, przybita i taka ble aż mi smutno:sick:. Jutro Wam napiszę dlaczego i jutro rano przeczytam co pisałyście teraz idę spać i mam nadzieję że nie będę miała koszmarów. Dobranoc

coby to nie było to życzę przespanej miłej nocki :-)

reklama
Ania138 Miłej nocy i kolorowych snów. Napisz jutro koniecznie, co się stało.

Nawiązując do wyboru imion, to u nas był jeszcze większy szok ze strony rodziców K., bo synek ma moje nazwisko :)szok:). Doszłam do wniosku, że po pierwsze nie jesteśmy małżeństwem (i raczej to się nie zmieni), po drugie synek mieszka ze mną w innym mieście.

Czekam niecierpliwie na wieści od Buziaczka i starających się mamusinek.:tak::tak:

Zmykam spać z nadzieją, że dzisiaj w nocy nie będzie pobudki marudzeniowo-płaczowej od 1 do 4.30, jak to było poprzedniej nocy. Och, te ząbki.

Do góry