reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
M2b ja też robiłam 10 dpo

Oglądam WOŚP i płacze Ah te hormony.

marc ja to teraz przerabiałam zapalenie oskrzeli co za zgroza i siedzę cały przyszły tydzień w domu jeeej z tym ze pracuje tu.
Powiem Ci kochana że żałuję że tak wcześnie zrobiłam bo się teraz dygam, że we wtorek ta małpa złośliwa przyjdzie. Chociaż chyba 4 testy ciążowe i jeden owulacyjny nie mogą się mylić. Już kupiłam witaminy dla ciężarówek w Polsce kupię zapas jak będę. Jakie polecacie? Bo tu strasznie drogie...

Dobrze dobrze ... zobaczysz będzie juz lepiej na usg i wtedy gin ... plan działania i do przodu ! Musisz myśleć pozytywnie ... wszystko się ułoży, zobaczysz [emoji6]
A idziesz do tego samego gina co dał clo czy do tego co ostatnio?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Do tego młodego... Już mam stresy ;)

Witam chce dołączyć do waszego grona Staraczek. Od grudnia staramy się o dziecko teraz w styczniu było dość intensywnie od dnia kiedy skończyła mi się miesiączka co drugi dzień. Termin miesiączki mam na 19-20 stycznia.

Przebrnelam przez 700 postów :O sorry ale po takiej dawce nie wiem co gdzie i do kogo ;)

Widziałam że kilka II kreseczek się pojawiło ogromne gratulacje :* :*
Całej reszcie bandy jak najszybszego zafasolkowania.

U mnie 26dc/28 ale nawet nie testuje bo praktycznie nie dzialalismy w tym cyklu. Nawet nie mam czasu myśleć czy cos zaskoczyło i dobrze. Dzisiaj kinderbal mieliśmy w domu 7 urodziny naszej pierworodnej :).
Jakby któraś chciała to Kamila Karłowicz-Górska na fb to ja :)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny mam do was pytanie. Przed @ odkąd pamiętam zawsze bolaly mnie piersi i to do tego stopnia ze miałam problem się na nie nawet położyć. Od dwóch cykli brak bolu piersi przed @ z czego się cieszę ale też troszkę mnie to martwi, bo nie wiem skąd nagle takie zmiany. Może któraś z was tak miała?!

Do góry