reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Skąd wiesz że nie było, robiłaś testy?

Właśnie tak to jest i to potwierdzone. Im bardziej się starasz tym większa d... Moja koleżanka wpadła, mając Hashimoto i pcos, jakby chciała to pewnie starałaby się miesiącami... Bez sensu to wszystko.

Mi się chyba cykl znów skrócil, zaczynają mnie cyce boleć... To też bez sensu. [emoji19]

Co do kawy - ja po kawie umieram, mogę pić tylko mega lurę gdzie 3/4 kubka to mleko [emoji1] Ale herbatę i ziółka w każdej ilości [emoji173] [emoji477]

Lanvin, czekam na teścior!! [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Temperatura... u mnie nie podnosi się od początku cyklu ani o 0,1, a zawsze jest duży skok... :) testów nie mam co robić, bo przy pcos często oszukują- są zakłamanie pozytywne.

Ja kawę piłam w ciąży do 7tyg a potem już tylko nad kiblem wisiałam niestety. Dopiero pod koniec ciąży odważyłam sie wypic kawke i juz nie było odrzutu. Kilka miesiecy to głównie woda i czasem pepsi, na soki przecierowe patrzeć nawet nie mogłam, od razu miałam zwrot.

O matulu czlowieka nie ma pare godzin i juz jest w ogromnym tyle z postami [emoji12]

Dziewczynki mam pytanie :)
Do kogo lepiej udac sie po skierowanie na krew? Rodzinny czy do gina?
Chodzi mi o to ktory ma mozliwosc skierowania na wiecej badan.
Bo jesli zdarze to jutro rano bym poszla w Polsce do przychodni po skierowanie i zrobila badania te co moge w 4dc.
Tylko nie wiem do kogo lepiej isc :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O matulu czlowieka nie ma pare godzin i juz jest w ogromnym tyle z postami [emoji12]

Dziewczynki mam pytanie :)
Do kogo lepiej udac sie po skierowanie na krew? Rodzinny czy do gina?
Chodzi mi o to ktory ma mozliwosc skierowania na wiecej badan.
Bo jesli zdarze to jutro rano bym poszla w Polsce do przychodni po skierowanie i zrobila badania te co moge w 4dc.
Tylko nie wiem do kogo lepiej isc :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie od rodzinnego to ciężko cokolwiek dostac.

reklama
Hejka. U mnie @ jak w zegarku przyszła rano. Termin kolejnej 18.02. Cykl pozostaje nadal 40 bo będzie nadal bez prób.

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry