reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie czekanie na @, albo na cud...
Kochana ja Ci życzę tego cudu z całego serca! ❤ tym bardziej z takim dobrym ginem jak tu Paraplu opowiada :tak:
Z dobrych wiesci to StorAnia trafila chyba na lepszego gina a ja dostalam skierowania do gina, w czwartek mam wizyte [emoji846]

@Lui :) bardzo mi przykro [emoji26]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super :) same dobre wieści :) powinnam częściej znikać na dłużej bo potem wracam i same dobre wieści ;)

reklama
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :-*
Aż mi się lżej zrobiło na serduchu.
Mój też mnie pociesza że w końcu nam się uda, ale kobieta zawsze starania będzie przechodzić inaczej niż facet. To my później pod sercem nosimy tą małą istotkę :)

Mam złe przeczucia...czuję już jajniki a to dopiero 7 dc...kutwa no. Najpierw pierwszy w życiu cykl 23 dniowy i bolesna @ a teraz jakieś boleści jajników...wtf?
s
StorAnia ale z tymi lekami to czemu tak wyszło? Chyba miało pomóc a zadziałało antykoncepcyjnie?? To może jednak nie będę gina prosić o leki na podkręcenie owu bo jeszcze w ogóle zaniknie czy coś...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dzisiaj w ramach dobrych afirmacji przepadłam na allegro w smoczkach, pościelach, podusiach, buteleczkach, śposzkach... :D Nabrałam sił na cykl, trzeba go bedzie obstawic, najwyzej chłop mi padnie z wycieńczenia :D
Co miesiąc sobie wmawiam, że w tym miesiącu co drugi dzień seks żeby się w końcu udało.
Dupa zbita za każdym razem mi z tym
tego wychodzi [emoji52]

@StorAnia co to za gin Łódzki co monitoring na NFZ robi?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Co miesiąc sobie wmawiam, że w tym miesiącu co drugi dzień seks żeby się w końcu udało.
tego wychodzi [emoji52]

Ech, pewnie u mnie tez tak wyjdzie, ale chociaz na początku bede zawzięta :p poza tym jutro wyjezdzam na weekend bez B, zatęskni chłop a tu akurat 10dc będzie jak wróce, plan idealny :D

tego wychodzi [emoji52]

@StorAnia co to za gin Łódzki co monitoring na NFZ robi?

My 3 cykle już działamy co 2 dzień i dupa...albo owu nie ma albo plemniki słabe albo jeszcze coś innego...w tym plan jest na codzienne przytulanie w dni płodne[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Boże dziewczyny żebyście widzialy moje rozstępy na brzuchu. Masakra. A do tego mam blizne 13cm na brzuchu (wycinali mi woreczek żółciowy ) moja córeczka wczoraj zapytała mnie dlaczego mam takie paski na brzuchu hehehe powiedziałam że tak się w brzuszku rozpychala że paseczków dostałam. Haha dobrze ze mała jeszcze jest i taka odpowiedź jej starczyła.
A co do męża to również wstydzę się przy nim rozebrać,nie jestem szczuplutka i nie mam figury świetnej a brzuch to wielkości gdzieś 5miesiaca ciazy haha ale on mówi że mnie taka kocha i że jest za co złapać.
I to jest najwazniej
Kiedy test robisz??? :)
Kiedy test robisz??? :)
Jak nie przyjdzie 2dni to zrobie

Do góry