reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jestem i ja z kawą w pracy .... piątek dzis juhuuu ....pogoda z lekka deszczowa ale nie ważne hehe ...byleby do 16 [emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Jestem i ja z kawą w pracy .... piątek dzis juhuuu ....pogoda z lekka deszczowa ale nie ważne hehe ...byleby do 16 [emoji41]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Nawet nie wiem jaka pogoda, bo jeszcze okien nie odsłoniłam nigdzie [emoji23]
Ide jutro na paznokcie, we wtorek do fryzjera, to sie w końcu zrelaksuje [emoji38]

Majka zrób pazury, dżinsy niedługo bedą już na Ciebie za duze [emoji1]

Agnes noo ja tez musze się do fryzjera zapisać i do kosmetyczki i już zaplanowałam sobie następny weekend na zakupy ubraniowe hyhy [emoji41]

Brzuch mnie boli ciągle od rana ...szlak ...jak nie urok to sraczka

Bum a jak rzęsy?odpadły?

Gdyby nie te siwe pióra na grzywce to fryzjera bym jeszcze odpuściła, bo nie lubie za często katować włosów [emoji23] mam nadzieje ze mi to wybacza i nie wypadną wszystkie [emoji12]

Hejka

Agnesis dzisiaj po farby z P jade a po 11 ma tesciowa wpaść [emoji48]

Anula no tydzień temu [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t0d [emoji235]

Hejka

Agnesis dzisiaj po farby z P jade a po 11 ma tesciowa wpaść [emoji48]

Anula no tydzień temu [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t0d [emoji235]

Teściowa? A co ona chce malować? [emoji38]

reklama
Zazdroszczę Wam tych fryzjerow. Ja nic z moimi kłakami zrobić nie moge bo musze do slubu trzymac. Najbardziej urytuje mnie grzywka, ktorej skrocic nie moge, na oczy mi leci, nie chce sie ukladac bozee

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry