JejU uwielbiam je [emoji177]Jesssu stara a glupia jak zwykle [emoji28] Obzarlam sie kinder czekoladek i teraz mi niedobrze [emoji85]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
JejU uwielbiam je [emoji177]Jesssu stara a glupia jak zwykle [emoji28] Obzarlam sie kinder czekoladek i teraz mi niedobrze [emoji85]
Dong quai - działa cuda@MoKa nie dziwię się. Czasem się woli żyć nadzieją choćby miała być złudna niż dostać kubeł zimnej wody na głowę. Ale nieważne jaki miałby być wynik musisz być silna i się nie poddawać. Nie ten to następny. Jest maj, słońce się zaczyna, endorfiny się produkują - teraz będzie tylko lepiej.
Swoją drogą będę musiała prosić o jakiś słownik Waszego slangu bo czasem nie wiem o czym piszecie...
dupek (to się domyślam, ale dong?!
![]()
O jeny, Gynta [emoji23][emoji23][emoji23]My ding ding dong, my tralala
Pasuje do donga
Dasz kawałek? [emoji7]Basiu tak , robisz w pierwszej fazie 3-5 dc z fsh,LH i estradiolem
i 7 dni po owu z progesteronem.
Hehe ja dzisiaj w pracy się objadlam grzeskow w czekoladzie na pocieszenie.
Pierwszy raz się poryczalam z tego wszystkiego. Mój M mówi, że uda nam się. A patologii wychodzi bo oni na 500+ robią. Chciał mnie rozsmieszyć. Mówi, że też musimy myśleć o 500+ to też nam wyjdzie. Zrobiłam ciacho do tego wszystkiego i krokiety z mięsem
Zobacz załącznik 806228
Nie zgadzam się@Lanvin następna @ 13.06 [emoji5]
O wow zjadłabym. Wygląda bosko
Na zdrówko kochana [emoji1] trzeba czasem się rozpiescic [emoji6]Jesssu stara a glupia jak zwykle [emoji28] Obzarlam sie kinder czekoladek i teraz mi niedobrze [emoji85]
[emoji23] hahaMy ding ding dong, my tralala
Pasuje do donga
Matkoo o piękny ten tort. Aż slinka mi poleciała [emoji39]Basiu tak , robisz w pierwszej fazie 3-5 dc z fsh,LH i estradiolem
i 7 dni po owu z progesteronem.
Hehe ja dzisiaj w pracy się objadlam grzeskow w czekoladzie na pocieszenie.
Pierwszy raz się poryczalam z tego wszystkiego. Mój M mówi, że uda nam się. A patologii wychodzi bo oni na 500+ robią. Chciał mnie rozsmieszyć. Mówi, że też musimy myśleć o 500+ to też nam wyjdzie. Zrobiłam ciacho do tego wszystkiego i krokiety z mięsem
Zobacz załącznik 806228
Nie podobuje mi się to [emoji35]@Lanvin następna @ 13.06 [emoji5]
Obiecująco [emoji106]U mnie dziś jak niżej. Od owu ciągle mam mokro w majtkach
![]()
![]()
Kochana jak u Ciebie? Jak się czujecie?No ja też, takiego smaka narobilaś @oczekiwanie, że hoho zapodaj przepis [emoji5][emoji173]️
@mystery gratuluje! Spokojnych miesięcy, na kiedy termin Ci wypada?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom