reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

Ja osobiscie szpinak uwielbiam :-) Zrobilam kilka tyg. temu pierogi z farszem ze szpinaku i fety z duza iloscia czosnku :-) Pycha. Mam pomrozone.

reklama
ja szpinak tez uwielbiam.... julcia jakos nie bardzo... może jej się to jeszcze zmieni:confused:

a najbardziej lubie szpinak w "sałatce" na ciepło z kurczakiem i makaronem

a ja sie urwalam chyba z choinki, bo w zyciu szpinaka nie jadlam......chyba w mojej rodzinie, to nie byl rarytas, bo mama go nie serwowala:tak:;-)

za to obrodzily nam w sadzie sliwki i wcinamy az milo:happy2:

acha, no i kolezanka polecila mi dodac do gotowanego kalafiora oprocz bulki tartej i maselka, czosnek pyycha

Fabala -My teraz szpinakowi jesteśmy bo mała musi wcinać i najbardziej lubi to:
na oliwie podsmażam szpinak , ciut soli i wbijam jajko, wszystko mieszam a do tego wrzucam drobny ugotowany makaron, posypuje świeżo startym parmedżano, mała jakby mogła to jadła by codziennie:tak:
w wersji dorosłej:
na oliwie podsmażam posiekana cebule, do tego dużo czosnku rozgniecionego, wrzucam szpinak , podaje ze spagetti(może byc ryż) i parmedżano-PYCHA:-)

małej dzis dałam mleko waniliowe i tez pluła chyba sobie odpuszcze i skończymy na kaszkach:-p

mada- super ten twój przepis... koniecznie musze wypróbować, a nóż i julci posmakuje:tak::tak:

tylko szkoda,że mój P. szpinaku nie cierpi...w żadnej formie:no::no::no:

Fabala -My teraz szpinakowi jesteśmy bo mała musi wcinać i najbardziej lubi to:
na oliwie podsmażam szpinak , ciut soli i wbijam jajko, wszystko mieszam a do tego wrzucam drobny ugotowany makaron, posypuje świeżo startym parmedżano, mała jakby mogła to jadła by codziennie:tak:
w wersji dorosłej:
na oliwie podsmażam posiekana cebule, do tego dużo czosnku rozgniecionego, wrzucam szpinak , podaje ze spagetti(może byc ryż) i parmedżano-PYCHA:-)

małej dzis dałam mleko waniliowe i tez pluła chyba sobie odpuszcze i skończymy na kaszkach:-p
zobacze zrobie na obiad moze zje :-D:-D przepis pycha :tak:

reklama
Do góry