reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
No taki brzuch to ja mialam na końcu z Lena [emoji16]

Dzwonili do P z laptopa, ciekawe czy naprawili czy co [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 25t0d [emoji594]

Hejka:-)

Carmen ale masz śliczna piłeczkę już! Byłaś na usg czy czekasz do 4 lipca? Już się nie mogę doczekać jak wstawisz zdjęcie bąbla:-)

Dorciu trzymam kciuki za piękne widoki na wizycie:-)

Lusia współczuję:-( kuruj się słońce żebyś na IUI była zdrowiutka.

Nuria super wygląda twój przyszły mąż. Bardzo mi się podoba zestawienie kolorów. Mój mąż miał czarny garnitur i bordowe dodatki.

Nessi pewnie pewnie obrzęki są spowodowane tymi temperaturami...teraz takie upały że oszaleć można.

Bum faktycznie duży już brzuszek! Miki rośnie jak na drożdżach:-)

Mania trzymam kciuki za egzaminy:-)

Rene, Nati, Karola jak tam dzieciaczki?

U mnie czas leci jak szalony. Młody rośnie ładnie i jest przecudowny ale żeby nie było kolorowo to kurcze taką ma wysypke że szok...już nie wiem co mam robić...policzki szorstkie strasznie a na ciałko pod palcami czuć taką jakby kaszkę. Idę z nim do dermatologa bo pediatra jedyne co potrafi powiedzieć to skaza białkowa. Nie jem nabiału już 3 tygodnie, a wysypke mamy od soboty...mam nadzieję, że to trądzik niemowlęcy i mu to zniknie...

Hejka:-)

Carmen ale masz śliczna piłeczkę już! Byłaś na usg czy czekasz do 4 lipca? Już się nie mogę doczekać jak wstawisz zdjęcie bąbla:-)

Dorciu trzymam kciuki za piękne widoki na wizycie:-)

Lusia współczuję:-( kuruj się słońce żebyś na IUI była zdrowiutka.

Nuria super wygląda twój przyszły mąż. Bardzo mi się podoba zestawienie kolorów. Mój mąż miał czarny garnitur i bordowe dodatki.

Nessi pewnie pewnie obrzęki są spowodowane tymi temperaturami...teraz takie upały że oszaleć można.

Bum faktycznie duży już brzuszek! Miki rośnie jak na drożdżach:-)

Mania trzymam kciuki za egzaminy:-)

Rene, Nati, Karola jak tam dzieciaczki?

U mnie czas leci jak szalony. Młody rośnie ładnie i jest przecudowny ale żeby nie było kolorowo to kurcze taką ma wysypke że szok...już nie wiem co mam robić...policzki szorstkie strasznie a na ciałko pod palcami czuć taką jakby kaszkę. Idę z nim do dermatologa bo pediatra jedyne co potrafi powiedzieć to skaza białkowa. Nie jem nabiału już 3 tygodnie, a wysypke mamy od soboty...mam nadzieję, że to trądzik niemowlęcy i mu to zniknie...
No jak sobie w 16tc zebra przesunął bo miejsca nie miał to teraz ma wille [emoji16]
Wyprobuj przecierac mu octaniseptem na gaziku [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]

Bum spróbuję:-) już mu przemywam buźke moim mlekiem i dwa razy dziennie smaruje alantanem w maści. Niby jest ciut lepiej ale i tak policzki ma jak papier ścierny...

Bum spróbuję:-) już mu przemywam buźke moim mlekiem i dwa razy dziennie smaruje alantanem w maści. Niby jest ciut lepiej ale i tak policzki ma jak papier ścierny...
Małej mi zeszło po octanisepcie , mowil , ze to potowki [emoji4]

No taki brzuch to ja mialam na końcu z Lena [emoji16]

Dzwonili do P z laptopa, ciekawe czy naprawili czy co [emoji23]

No teraz mamy szybciej brzuszki bo w tych ciążach zaczynałyśmy z wa£kami [emoji23][emoji8]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Wróciłam z pracy :) ufff :D dwa dni wolne :) a może i dłużej [emoji14] zobaczymy czego dowiem się na wizycie w środę :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry