reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka:-)

Carmen ale masz śliczna piłeczkę już! Byłaś na usg czy czekasz do 4 lipca? Już się nie mogę doczekać jak wstawisz zdjęcie bąbla:-)

Dorciu trzymam kciuki za piękne widoki na wizycie:-)

Lusia współczuję:-( kuruj się słońce żebyś na IUI była zdrowiutka.

Nuria super wygląda twój przyszły mąż. Bardzo mi się podoba zestawienie kolorów. Mój mąż miał czarny garnitur i bordowe dodatki.

Nessi pewnie pewnie obrzęki są spowodowane tymi temperaturami...teraz takie upały że oszaleć można.

Bum faktycznie duży już brzuszek! Miki rośnie jak na drożdżach:-)

Mania trzymam kciuki za egzaminy:-)

Rene, Nati, Karola jak tam dzieciaczki?

U mnie czas leci jak szalony. Młody rośnie ładnie i jest przecudowny ale żeby nie było kolorowo to kurcze taką ma wysypke że szok...już nie wiem co mam robić...policzki szorstkie strasznie a na ciałko pod palcami czuć taką jakby kaszkę. Idę z nim do dermatologa bo pediatra jedyne co potrafi powiedzieć to skaza białkowa. Nie jem nabiału już 3 tygodnie, a wysypke mamy od soboty...mam nadzieję, że to trądzik niemowlęcy i mu to zniknie...

Moja mała miała taka szorstka buzie , wyglądała brzydko . Kupiłam tutaj taki krem i wyobraz sobie ,ze już na drugi dzien rano nie miała prawie nic.....
Pewnie ,idź do lekarza będziesz spokojniejsza .
Tynkus ty jedna pytasz [emoji14][emoji14]byłam na wizycie, dzidziolek już bardzo duży nawet płeć poznałam ale lekarz powiedział ze nie mam sie jeszcze nastawiać No może w lipcu wyjść inaczej . [emoji13][emoji13]Tak sie kręcił szkrab ze zdarzył tylko na 10 sekund podejrzeć [emoji27][emoji5]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
aaaaa działa [emoji111] z P winy a naprawiony ino niech mi go ruszy [emoji23]
1497890414-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 25t0d [emoji594]

To teraz możesz tabelkę unowocześniać [emoji12][emoji12]

16udqqmz5v3uqon5.png

Co miesiąc zmieniać [emoji16][emoji16] staraczki do fasolk a fasolki do mamusiek [emoji23]
W czwartek zwolni sie miejsce w fasolkach bo Maziajka ma cc [emoji169] , potem lipiec - tęczowa
Sierpień - Nessi
Wrzesień - JA [emoji1]
październik - listopad - Carmen a potem noworoczne Dziewczyny [emoji4]
Wiec w tym roku jeszcze sie zwolni miejsc a miejsc [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]

Carmen jakto wizytę miałaś i nie chwalisz sie fotkami anu nic?! No foch normalnie [emoji12]

Matko Kochana
Czy to ciepło pójdzie sobie w uj.... nie mogłoby być z 25 stopni [emoji15][emoji15]

W słońcu będzie grubo ponad 40 :/
0e6ce7c70927de5ef2c3b9d4ec14bc90.jpg

16udqqmz5v3uqon5.png

No zgapilam sie i z tego podjarania nawet fotki nie wzięłam .. taki korek ze mnie [emoji34]
Na początku lipca mam iść do niego sie ważyć wiec zapytam czy by mi nie zrobił usg No chyba ze mi dadzą w szpitalu na połówkowym.

16udqqmz5v3uqon5.png

Carmen jakto wizytę miałaś i nie chwalisz sie fotkami anu nic?! No foch normalnie [emoji12]

Pisałam o wizycie na forum a ze nikt nie zapytał to pomyślałam sobie, ze zapomnialyscie..

16udqqmz5v3uqon5.png

reklama
Kiedy mialas? [emoji44]
Jaka płeć dawaj , dawaj ?

Do góry