zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Ja widzę tylko na tym z doluPatrz na moje pierwsze. Ledwo zauważyć idzie![]()
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja widzę tylko na tym z doluPatrz na moje pierwsze. Ledwo zauważyć idzie![]()
Podobno test wykrywa ciąże 10 dni po zapłodnieniu ale ja się nie orientuję ile czasu zajmuję od owu do zapłodnienia. Ja to bym zrobiła test rano jeśli masz pod rękąChyba sobie coś ubzduralam ale bolą mnie jajniki na zmianę od 3 dni do tego bolą piersi i stały się ogromne i są rozgrzane przy sutkach do tego mam uczucie laskotania w podrzuszu i dopiero wstałam A spać szłam o 2 w nocy jeżeli owu była 6 to kiedy najszybciej mogę zrobić tez o czułości 10 ??? Chyba zwariuje od tego M tez zauważył te zmiany i od poniedziałku mi powtaza ze w ciąży jestem on to wie ... chyba przez niego wkrecilam te objawy
Pewnie na żywo lepiej widaćA ja już widziałam na tym u góry ;p
A ja już widziałam na tym u góry ;p
To są te z teraz tak teraz mam 7 tydzI rozumiem ze wszystko było dobrze ? A w jakim terminie robiony ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To są te z teraz tak teraz mam 7 tydz
Napisz mi na priw nick imie wiek date ostatniej@ date testowania i ktora to ciazapodczepiam się do was![]()