reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Liczę na ten sierpień, bo już sobie wszystko elegancko zaplanowałam i ładnie mi się wszystko spina prywatnie i zawodowo. W tym miesiącu mam też urodziny, więc wspaniały prezent. Dodatkowo urodziny ma też moja mama i mój brat, także dzieciak wpisałby się w rodzinny trend ;)

I jak mówi @Jotka_Szczotka w tym miesiącu rodzą się zajebiści ludzie [emoji23]

Ok! Przekonalyscie mnie! Tez się pisze na sierpień ;)

reklama
Bardzo ciekawy przypadek tu mamy z @zośkaTośka. Też widzę dwie kreseczki i wyczuwam, że jutro tylko potwierdzą się dobre wieści.

@ookatka1993 Uuu, aż boli z samego patrzenia na tę Twoją łapkę.

@O'Hara Z tą wyciętą plamą to na pewno znak. Przecież to nie może być przypadek [emoji23] Wariatki z nas już całkiem!!!

@AgaRS90 Kupiłaś oczyszczacz-nawilżacz? Właśnie mi się to przypomniało [emoji848]
Nie kupiłam:( jestem totalnie bez kasy ;(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ty to będziesz, ja to czuję! Ja zresztą też i widzimy się w tych sierpniówkach. Fajnie będzie, będziemy brzuszaste człapać jak pingwinki-wielorybki w tym upale. I pot z czoła. Ale można fajne sukienki zakładać [emoji847].

No właśnie miałam pisać o tych sukienkach. Zawsze mi się marzyły takie piękne ciążowe sukienusie [emoji7]

Eee, przeżyjecie i bez tego. Jak się dzidziuś urodzi można zainwestować w tańszy nawilżacz. Podobno też dobrze usypia - opinia mam, bo ja się kompletnie nie znam.
Nawilżacz to pikus, tylko ten oczyszczacz! Z 1500 trzeba wydać a kasy teraz ms to nie ma.
Te badania prywatnie, genetyczne chcemy zrobić.. w poprzednim mscu jeszcze moja szkoła 1400 i mojego szkoła 1800 niech to się już kuzwa skończy bo nie dajemy rady. Jeszcze ubezp auta 1700 w październiku i już zaś zadluzeni [emoji34] moja rata za szkole już ostatnia na szczęście, mąż jeszcze rok więc będzie coraz lepiej no ale teraz to masakra

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry