reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O'hara a miałaś minitoring cyklu z usg?
Ja nie wierzę w testy owulacyjne. Z Karoliną owulację miałam w 8 d.c.. w 10dc usg żeby sprawdzić jak tam moja owulacja się szykuje i tekst lekarza "no i w mordę już po ptokach" XD Na szczęście przytulanki były od 5 d.c więc jakimś cudem się udało. Z Emilą miałam owu w 17 d.c - też z tyłka wyjęte przy cyklach 24 dni. A testy... testy pokazywały dwie kreski kiedy nie miałam owulacji (potwierdzone z usg) :p

Nie wiem jak z tymi chorobami i pomocą w starankach.. bo mam zawalone zatoki i biorę antybiotyk na zapalenie pęcherza (na szczęście GP wie że się staramy więc dał mi taki który jest bezpieczny)
Mam w domu kosmos - wczoraj od rana wymiotowały mi obie do południa i jeszcze dzisiaj siedzą w domu bo rano narzekały na ból brzucha.

Widac? Bo dalam linka wlasnie w opcji sygnatura tylko zrobilam to z telefonu.
No ja w apce nie widzę

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

O'hara a miałaś minitoring cyklu z usg?
Ja nie wierzę w testy owulacyjne. Z Karoliną owulację miałam w 8 d.c.. w 10dc usg żeby sprawdzić jak tam moja owulacja się szykuje i tekst lekarza "no i w mordę już po ptokach" XD Na szczęście przytulanki były od 5 d.c więc jakimś cudem się udało. Z Emilą miałam owu w 17 d.c - też z tyłka wyjęte przy cyklach 24 dni. A testy... testy pokazywały dwie kreski kiedy nie miałam owulacji (potwierdzone z usg) :p

Nie wiem jak z tymi chorobami i pomocą w starankach.. bo mam zawalone zatoki i biorę antybiotyk na zapalenie pęcherza (na szczęście GP wie że się staramy więc dał mi taki który jest bezpieczny)
Mam w domu kosmos - wczoraj od rana wymiotowały mi obie do południa i jeszcze dzisiaj siedzą w domu bo rano narzekały na ból brzucha.
Ja wcale nie robie testow owu i raczej nie zaczne robic no bo ja czuje kiedy zblizaja sie dobre dni:)
Duzo zdowka dla Ciebie i corek:*

Ja wcale nie robie testow owu i raczej nie zaczne robic no bo ja czuje kiedy zblizaja sie dobre dni:)
Duzo zdowka dla Ciebie i corek:*
Ja też czułam - tak intensywnie lewy jajnik! A potem się okazało że owu w inny dzień i to z prawego [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No ale zaszlas w ciaze wiec niewazne jaki jajnik bolal ale to ze sie udalo:)
A Ty juz zdrowa? Jak sie czujesz?
Wiem, co nie zmienia faktu że też byłam pewna kiedy owulacja, a jednak podwójnie się myliłam.
A dziękuję, dobrze. Nawet za dobrze... minęły dolegliwości i trochę się martwię tym. Dzisiaj wizyta i 1 raz mam nadzieję zobaczyć maleństwo i usłyszeć serducho.. oby wszystko było dobrze:)
A kaszel niestety trzyma mnie do teraz.. od ok 15 września:/

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jednak cyklu bez testow owu sobie nie wyobrazam u siebie. Jak przujdzie małpisko to zamowie zaraz hurtem.. :/ do dupy z tym wszystkim !! Juz nie jestem smutna tylko wkurwio***** !

reklama
No ale zaszlas w ciaze wiec niewazne jaki jajnik bolal ale to ze sie udalo:)
A Ty juz zdrowa? Jak sie czujesz?
Jaki ja kolek:p
Teraz doczytalam ze kiedy indziej owu byla niz ten bol jajnika...
Wiesz ja tez obserwuje sluz. Ale mysle ze gdy bym zaczela jeszcze robic testy owu to wogole bym popadla w panaroje i zglupiala.

Do góry