hej Kochana-trochę spałam,bo dzisiaj brzucho ciągnie...martwię się,że za mało@Murawa i @Doris30:-) jak tam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hej Kochana-trochę spałam,bo dzisiaj brzucho ciągnie...martwię się,że za mało@Murawa i @Doris30:-) jak tam?
Chyba Cię rozumiem bo mnie też ciąg nie i to tak okresowo się czuję do tego z nosa leci i gardło boli. Ale cóż ... czekam na swój cudhej Kochana-trochę spałam,bo dzisiaj brzucho ciągnie...martwię się,że za małoa wychodzi,że dzisiaj już powinna być implantacja tych moich 4,5 dniowych wczesnych blastek...gardło dalej boli a ja zaczynam fisiować pomału...
Kochana jesli jestes w novum to te 1500 to jest zaliczka. Kolejna zaliczke bedziesz placic przy punkcji a przy transferze reszte [emoji5]
To pewnie gdzieś się miniemy bo ja też w NovumW novum
Tam gdzie spadaja anioly.
Frytki przy naszych zestawach lekow to tak troche niezbyt na watrobeAle w sumie na zachcianki w ciazy trzeba sobie pozwalac
![]()
Mocne kciuki za „prace”Może Gameta w Łodzi i prof. Radwan? Jestem z ta klinika od prawie 7 lat, mam 5 letnie dziecko a teraz "pracujemy" nad rodzeństwem
Nie dostalam zadnych innych lekow. Tez biore tylko zastrzyki i encorton do tego kwas foliowy i witaminy. Inne leki dopiero po punkcji beda [emoji5]A czy Tobie jakieś jeszcze inne leki doszły w trakcie? Ja póki co encorton, a od 2 d.c. zaczną się zastrzyki [emoji33] póki co czekam na wynik na widność-cytomegalia- od tego zależy czy w tym cyklu wystartuje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W 6dc dochodzi Cetrotide.Hej, dziewczyny powiedzcie mi czy zastrzyki które mam przepisane Gonal i te drugie (nazwy nie pamietam), czy to wszytko przed punkcją czy Jeszcze mi coś dojdzie? To moje pierwsze podejście i mam mnóstwo pytań [emoji849]na kartce od lekarki z dawkowaniem leku widnieje info o byciu przygotowanym w dniu wizyty 6 d.c. na wydatek rzędu 1500 zł tylko na co tyle???czy Wam w trakcie dużo leków doszło?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Profesor to ojciec czyli Jerzy :-)Mocne kciuki za „prace”
Którego Radwana masz na myśli?