Sabinaaa81
Fanka BB :)
Babcia chyba trochę przyszalała z sukienkami ;-)Jej piękności! <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Babcia chyba trochę przyszalała z sukienkami ;-)Jej piękności! <3
Ja w poprzedniej ciąży nie kupiłam nic. Leżałam już od połowy do końca, więc całe zakupy robił mąż. Wtedy sklepy internetowe jeszcze kulały ;-) Teraz mam zamiar ja się tym nacieszyć i dzięki temu, że jest internet to nawet nie trzeba wychodzić z domu :-)Po wizycie chyba zacznę wszystko ogarniać poprzegladam ciuszki musze zobaczyć co dokupić i zabrać się za resztę rzeczy których mi brakuje za miesiąc prawdopodobnie kładą mnie do szpitala jeszcze po drodze święta później tylko maj mi zostanie a ja w totalnej rozsypce xd
No właśnie super ze można w internecie kupić łóżeczko tak zamierzam kupić ale ciuszki jakos lepiej mi dotknąć obejrzeć ale jeśli nie dam rady albo nie będę mogła chodzić posklepach to oczywiście poratuje się internetem bo nie chce żeby ktoś za mnie wszystko wybrał tez chce się tym pocieszycJa w poprzedniej ciąży nie kupiłam nic. Leżałam już od połowy do końca, więc całe zakupy robił mąż. Wtedy sklepy internetowe jeszcze kulały ;-) Teraz mam zamiar ja się tym nacieszyć i dzięki temu, że jest internet to nawet nie trzeba wychodzić z domu :-)
Na spokojnie i dasz radę. A masz rozpisane czego Ci brakuje ? Zrobiłaś sobie jakąś listę ? Jest o wiele łatwiej. Ja po wizycie jeszcze nic nie kupię, dopiero od kwietnia. Ale myślę ,że jak dobrze pójdzie do kwiecień / maj , kupimy wszytko w kilka dni. Najgorzej z ubrankami, nie wiem ile mi jakiś potrzeba mimo, że było tu pisane na ten temat setki razy. Bo myślę , zeby nie było tak : ubieram małe i nagle nie mam białej bluzki tylko wszytko w kropki, w serduszka, w samochody. Albo kupię za mało spioszkowPo wizycie chyba zacznę wszystko ogarniać poprzegladam ciuszki musze zobaczyć co dokupić i zabrać się za resztę rzeczy których mi brakuje za miesiąc prawdopodobnie kładą mnie do szpitala jeszcze po drodze święta później tylko maj mi zostanie a ja w totalnej rozsypce xd
W końcu poczułam jak się rusza a nie tylko delikatne puknięcia *.* A jak tam z twoim uśmiechem ? Mi zaczynają się żeby sypać.. nawet nie tyle psuć co szkliwo przebarwione, z jednego płytka jak by odpada.. a po ciąży czeka mnie aparat![]()
Oj to podwojnie wspolczuje. Takie bole od kregoslupa sa okropbe. Trzymaj sie!No trochę "pocieszam się" że nie mnie jedną boli. Doszedł mi jeszcze ból głowy, ale taki od szyi... masakra. Chyba zaraz zawinę się do domu...
A jak wstawiasz z telefonu to nie jest od razu ok?
Przebarwienia możesz mieć po żelazie. Powinno zejść jak przestaniesz brać po porodzie.W końcu poczułam jak się rusza a nie tylko delikatne puknięcia *.* A jak tam z twoim uśmiechem ? Mi zaczynają się żeby sypać.. nawet nie tyle psuć co szkliwo przebarwione, z jednego płytka jak by odpada.. a po ciąży czeka mnie aparat![]()
Właśnie jak narazie nie mam żadnej listy nic kompletnie musze poprzegladac co mam a czego mi brakuje i sobie rozpisać tak napewno łatwiejNa spokojnie i dasz radę. A masz rozpisane czego Ci brakuje ? Zrobiłaś sobie jakąś listę ? Jest o wiele łatwiej. Ja po wizycie jeszcze nic nie kupię, dopiero od kwietnia. Ale myślę ,że jak dobrze pójdzie do kwiecień / maj , kupimy wszytko w kilka dni. Najgorzej z ubrankami, nie wiem ile mi jakiś potrzeba mimo, że było tu pisane na ten temat setki razy. Bo myślę , zeby nie było tak : ubieram małe i nagle nie mam białej bluzki tylko wszytko w kropki, w serduszka, w samochody. Albo kupię za mało spioszkowa czemu za miesiąc do szpitala ? W 27 tygodniu ?
sukienek nigdy za wieleBabcia chyba trochę przyszalała z sukienkami ;-)