reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gosica super. Pewnie się cieszysz. Może ta lukrecja zadziałała jak clo i lepsze jajeczko bo taki odstęp to faktycznie ciężko na powodzenie. Albo poprostu był Twój czas [emoji7] zobaczysz będzie córeczka. A ile dni brałaś ta lukrecję? Zakwaszalas się? J&d do 15 minut jest także się zamieściłaś. Może o to tu chodziło. Ale nie analizuj co ma być to będzie. A zobaczysz ze pewnie córeczka [emoji7]
Leeleth ja tez mam żal i bunt w sobie i bardzo złe się z tym czuje. Ale Ty kochana staraj się a napewno się uda. Nadzieja jest i to najważniejsze [emoji166]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Belle81, oj tak nie miałam dosłownie jak karp. [emoji43] dzięki za gratulacje. Czekam do wieczora. Teraz tylko analizuje staranka. Będzie tak przez pare tygodni.
Luisa, tak teraz był tylko jeden stosunek w dni płodne. Wcześniej jakoś 3 dni przed były przytulanka z zabezpieczeniem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Patrycja Hmm ciężko z tego zdj. Bo nawet nie wiem gdzie dokładnie nóżki i pupka. Który to masz tydzień ciąży? Liczysz na syna czy córeczkę?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Z tym testosteronem to doczytałam że największe stężenie zarówno u mężczyzn jak i kobiet jest z rana do południa a potem sukcesywnie spada. Więc najniżej jest wieczorem.

Imama, piwrwsza godzinę od pozytywa nie analizowałam. Ale jak już zaczęliście pisać ze test pozytyw i nie ma tu wątpliwości to zaczęłam analizę.
Lukrecję brałam tylko 12 dni w tym o to szczęśliwy cyklu.przed starankami nie zakwaszalam się bo pH było OK.5.po starankach pH weszło na 8 i id razu po j&d zaaplikowała troszeczkę Rephresh.
Dzień po starankach sprawdzałam i pH cały czas OK.5. Potem byłam na wyjeździe i jakoś nie sprawdzałam już pH, może wtedy podskoczyło.
Belle,chyba Imama o tym testo pisała ze na dziewczynke to warto wieczorem bo niższy testosteron.
Dziewczyny, nie jest to tajemnica;) moje suple to: Vitex swansona, trzeci cykl, lukrecja750mg-1 cykl, sok z żurawiny, zyrtec przed starankami, chociaż było mało śluzu i mam wrażenie ze Vitex tak na mnie dzialal.maz lykal lukrecję 750mg, od czerwca z przerwami, szyszki non stop od 3 miesięcy, OLE OK.25 ml od czerwca z małymi przerwami. Dzialalismy tylko raz w dni płodne. Po starankach j&d ale wywaliłem mało -OK.15min po, potem zakwasilam się rephreshem, troszkę na palec. I chyba tyle. O rany wciąż nr wierze, musze zobaczyć te betę.
Imama,na przyrost już za późno jeśli chodzi wróżenie na płeć? I tak pójdę na badanie i pewnie do gina bo nie wiem co z tym duphastonem. Miałabym przyrost z 14-16dc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry