reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
8Ania8
Stosując dietę o niskim IG ( indeks glikemiczny). Trzeba poczytać w internecie jakie produkty, bo jest ich mnóstwo, generalnie dużo błonnika, warzyw, owoce w ograniczonej ilości (szczególnie banany i winogrona ograniczyć), razowe pieczywo i makarony, kasze gruboziarniste.@8Ania8 a możesz napisać jak utrzymać niski poziom glukozy we krwi ? Rozumiem ze chodzi o jakieś produkty ?
Dzięki !!! Ja właśnie nie trzymam się czasu od wstania. Najwcześniej jem śniadanie 1,5 godziny od wstania albo do 2 godzin. Ale właśnie razowe pieczywo i jestem super syta na kilka godzin.Stosując dietę o niskim IG ( indeks glikemiczny). Trzeba poczytać w internecie jakie produkty, bo jest ich mnóstwo, generalnie dużo błonnika, warzyw, owoce w ograniczonej ilości (szczególnie banany i winogrona ograniczyć), razowe pieczywo i makarony, kasze gruboziarniste.
Imama
Hehe dzięki dziewczyny za miłe słowa [emoji7] dobry fotograf z każdej zrobi miss. Polecam taka sesje na pamiątkę
Szczypiorkowa Ty to jestem udana [emoji23][emoji8]
Naomi ja przytyłam teraz 14 kg ale z drugim synem 20. Muszę się bardzo pilnować bo mam straszne skłonności do tycia. Całe życie na diecie
Gorligor mój mąż przy drugim synu do porodu wierzył ze siusiak zniknie. A teraz już się pogodził w sumie odrazu.
Leeleth przy wielowodziu to byś musiała tylko wcześniej iść na zdjęcia. Bo wiem jak znajoma chuda strasznie a brzuch ogromny już w 20 tc. Ale każda z nas zawsze na początku czeka aż będzie już coś widać. Ja tam lubię duże brzuszki [emoji173]️
Ania8 każda z nas bierze/brała kwas ale nie mega dawki.
Mój mąż miał rendgen to prawda ale jakoś mamy zdrowego syna. I taki plemnik nie powienien się dostać do jajeczka (uszkodzony) a niestety ja 3 mieisecy to nie chciałam czekać. Dużo rzeczy uszkadza i gdyby człowiek się przejmował nigdy nie byłby „odpowiedni” czas na ciąże. Ale wiadomo ja specjalnie mu tych jąder nie naświetlanym tylko miał kamienie na nerkach i mu wchodziły stad tomografia.
Bardziej przejmowałabym się metodami z zagranicznych stron czyli mega dawki różnych supeemyow. A ja osobiście zawsze czytam przed co bezpieczne wiec naprawdę wątpię żeby coś co sama stosowałam było by niebezpieczne.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Szczypiorkowa Ty to jestem udana [emoji23][emoji8]
Naomi ja przytyłam teraz 14 kg ale z drugim synem 20. Muszę się bardzo pilnować bo mam straszne skłonności do tycia. Całe życie na diecie
Gorligor mój mąż przy drugim synu do porodu wierzył ze siusiak zniknie. A teraz już się pogodził w sumie odrazu.
Leeleth przy wielowodziu to byś musiała tylko wcześniej iść na zdjęcia. Bo wiem jak znajoma chuda strasznie a brzuch ogromny już w 20 tc. Ale każda z nas zawsze na początku czeka aż będzie już coś widać. Ja tam lubię duże brzuszki [emoji173]️
Ania8 każda z nas bierze/brała kwas ale nie mega dawki.
Mój mąż miał rendgen to prawda ale jakoś mamy zdrowego syna. I taki plemnik nie powienien się dostać do jajeczka (uszkodzony) a niestety ja 3 mieisecy to nie chciałam czekać. Dużo rzeczy uszkadza i gdyby człowiek się przejmował nigdy nie byłby „odpowiedni” czas na ciąże. Ale wiadomo ja specjalnie mu tych jąder nie naświetlanym tylko miał kamienie na nerkach i mu wchodziły stad tomografia.
Bardziej przejmowałabym się metodami z zagranicznych stron czyli mega dawki różnych supeemyow. A ja osobiście zawsze czytam przed co bezpieczne wiec naprawdę wątpię żeby coś co sama stosowałam było by niebezpieczne.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
kitqa
Gorligorligor mam nadzieję że powiesz 'a nie mówiłam!'
Imama piękne zdjecia, synuś będzie mial super pamiątkę.
8Ania8 widać że czytałaś pobieżnie wątek, lepiej upewnij się 3x zanim coś napiszesz.
Naomi_24 Nikt nie jest lepszy ani gorsi że ma lub nie same córki synów czy parki.
Jaka metoda splodzilas syna?
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
8Ania8 widać że czytałaś pobieżnie wątek, lepiej upewnij się 3x zanim coś napiszesz.
Naomi_24 Nikt nie jest lepszy ani gorsi że ma lub nie same córki synów czy parki.
8Ania8
Nie napisałam nic personalnie i napisałam z góry, żeby nikt nie traktował tego osobiście , tylko aby ostrzec na przyszłość. Wypowiedziałam się na tematy, na które mam wiedzę, na inne się nie wypowiadam. Do każdego należy decyzja czy skorzysta czy nie.Gorligorligor mam nadzieję że powiesz 'a nie mówiłam!'
reklama
kredkaczarna
O spoko dobrze wiedziec z tym niskim ig bo akurat jemy chleb ig i mialam watpliwosci czy moge ze wzgledu na cukier. Ja w sumie diety tej z rpzerwami nie mambbo nie umiem [emoji14] a z przymusu mam diete bez nabialu i jajek plus inne alergeny. Eh eh. Dzisiaj bylismy na urodzinacj babci. Impreza gruba i robilam sama torta takiego dla alergikow wiec moglam zjesc!! Aaah zgrzeszylam i zjadlam 3 kawałki!
Za to z jedzeniem tam tragedia. Niby bylismybwe wtorek ustalac ze ja nie moge nabialu itp. I co? Wszystko polane maaaaasleeeeeemmm. Wiec warzyw nie moglam ziemniaki mi przyniesli bez masla to tyle. I roladki z indyka z ktorych wyskrobywalam ser- nadzienie. Wiec za duzo nie zjadlam bo tez sie balam troche tych roladek . Mam nadzieje ze mlodemu nie zaszkodzi. Chociaz juz dzisiaj czerwony chodzil bo dalam mu platki zbożowe do przechrupania. Czytalam sklad niby ok a ten jednak zareagował
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Za to z jedzeniem tam tragedia. Niby bylismybwe wtorek ustalac ze ja nie moge nabialu itp. I co? Wszystko polane maaaaasleeeeeemmm. Wiec warzyw nie moglam ziemniaki mi przyniesli bez masla to tyle. I roladki z indyka z ktorych wyskrobywalam ser- nadzienie. Wiec za duzo nie zjadlam bo tez sie balam troche tych roladek . Mam nadzieje ze mlodemu nie zaszkodzi. Chociaz juz dzisiaj czerwony chodzil bo dalam mu platki zbożowe do przechrupania. Czytalam sklad niby ok a ten jednak zareagował
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: