reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
Ten gbur pow że chłopczyk do potwierdzenia za 1czy 2 tyg. Tyle[emoji849]A gin był pewny? Mój mi nie pozostawił złudzeń. Powiedział, ze da sobie rękę obciąć:-)
Ale znajomej inny gin mówił ze boy i ona więcej płci nie sprawdzała ( uk ) no i pokój cały chłopięcy a córka sie urodziła. Bywa różnie......
Kruszynka123
Nie wiadomo wczoraj na mnie wydarl że pow że niechce prenatalnych bo to badanie inwazyjne.... Pow że płeć jeszcze do potwierdzenia u swojego gina.. Ale jeśli wymyślił chłopca to zapewne na jakieś podstawie to wywnioskowal...Aha w sumie to z nim to nie wiadomo....:/
kitqa
Katrinaa pamiętam że z czaszki dzidzia wyglądała na chłopca. A to pech :/ najgorzej jak już się człowiek cieszy a tu... Zonk
Na bank chłopak?
Szczypiorkowa macie jeszcze dużo czas na wybór imienia. Także na spokojnie : ) samo przyjdzie
Na bank chłopak?
Szczypiorkowa macie jeszcze dużo czas na wybór imienia. Także na spokojnie : ) samo przyjdzie
Ostatnia edycja:
Imama
Dziękuje Katrin
Takie małe to każde kochane [emoji173]️
Na fb z nubow z jeden grupy to naprawdę specjalistki i jak już wszystkie piszą ze chłopak/dziewczynka to nigdy pomyłki nie było. Lekarz to lekarz ale jak dobre zdj to one w tym „siedzą” lata i różne nawet tricky nuby określały dobrze.
Takie małe to każde kochane [emoji173]️
Na fb z nubow z jeden grupy to naprawdę specjalistki i jak już wszystkie piszą ze chłopak/dziewczynka to nigdy pomyłki nie było. Lekarz to lekarz ale jak dobre zdj to one w tym „siedzą” lata i różne nawet tricky nuby określały dobrze.
baby_girl
Powiedzcie mi proszę czy już teraz brać lukrecję jeśli mam zamiar starać się tak za ok 2 miesiące? Teraz jestem w połowie cyklu, więc odpuszczam, następny też odpuszczam i starania na jeszcze kolejny. Wiadomo, inofem i żurawina cały czas, ale co z lukrecją? Brać już od następnego cyklu czy dopiero zacząć brać w staraniowym?
Chodzi mi o lukrecję dla mnie, nie dla męża
Chodzi mi o lukrecję dla mnie, nie dla męża
Powiedzcie mi proszę czy już teraz brać lukrecję jeśli mam zamiar starać się tak za ok 2 miesiące? Teraz jestem w połowie cyklu, więc odpuszczam, następny też odpuszczam i starania na jeszcze kolejny. Wiadomo, inofem i żurawina cały czas, ale co z lukrecją? Brać już od następnego cyklu czy dopiero zacząć brać w staraniowym?
Chodzi mi o lukrecję dla mnie, nie dla męża![]()
Ja bym zaczekala z lukrecja, bo skoro podkręca jajeczka, to po co jak nie będzie staranek, ale lepiej jak @Miciur-ka sie wypowie bo ona to fachura w tej (i każdej innej) dziedzinie [emoji6][emoji23]
reklama
@baby_girl Miciur-ka pisała, że to jak clo działa wiec bliźniaki chyba możliwe, ja mega owu czułam. Wiec jajo strusie chyba było [emoji23]
Ja w tym sama lukrecja a w następnym clo, dwa razy i finito.
Ja w tym sama lukrecja a w następnym clo, dwa razy i finito.
Podziel się: