reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Nie mogę jutro chyba rąbnę pierogami ze skwarami bo mi takiego smaka zrobiłyście! Żuru nie lubię ale był moją zachcianką w tej ciąży zjadłam aż mi się uszy trzęsły...

Szkoda mi kasy... koło mnie taki "ujdzie w tłoku jak ciężarna ma chcice" kosztuje 14zeta sztuka a musialabym wziąć ze 3 bo dzieciaki po pil i stary by slinotoku dostal. a te pyszne i warte kasy mam 5km od domu najbliżej:-)
Oj no to pozostaje Ci kanapka z szynka[emoji23] . Obejdziesz się smakiem.

Ja to ze śmieciówki albo Mac albo Pizza ale zwyczajnie szkoda mi kasy zazwyczaj. KFC jadłam jakieś 3msc temu ale pali mnie zgaga teraz po nim a nie pikantnego nie tkne

No powiem ze od kiedy ciąża i więcej w domu to mniej wydaje ;) i podoba mi się to. Czasem się zje obiad na mieście ale to jak bardzo brak czasu czy chęci na stanie przy garach. Zwłaszcza jak jestem sama z młodymi bo one mało jedzą to się opłaca jeszcze, ale jak już chłop w domu to sensowniej ugotować a i ja jestem wybredna i jest niewiele miejsc i rzeczy gdzie mi smakuje. Także to akurat na plus [emoji4]

Ja mam nieziemska ochotę na burgera ale takiego fajnego... No i w ten weekend jest zjazd foodtruckow w Opolu wiec w sobotę chce zahaczyć bo nd mam komunie syna
Wiec będzie szał :)
Ja dziś już zjadłam zupkę ogórkowa i popychała infyczkiem dobtego deser bo na spomotkaniu firmowym byłam. Teraz wracam z Warszawy i poprawie jeszcze jedna ogórkowa bo akurat w warsie serwują a ja uwielbiam! Czas na kolacje w końcu ;) bo inaczej zjem podpowiecie a to będzie przed 22....
Teraz się modlę by stacji nie przegapic

reklama
Ja mam nieziemska ochotę na burgera ale takiego fajnego... No i w ten weekend jest zjazd foodtruckow w Opolu wiec w sobotę chce zahaczyć bo nd mam komunie syna
Wiec będzie szał :)
Ja dziś już zjadłam zupkę ogórkowa i popychała infyczkiem dobtego deser bo na spomotkaniu firmowym byłam. Teraz wracam z Warszawy i poprawie jeszcze jedna ogórkowa bo akurat w warsie serwują a ja uwielbiam! Czas na kolacje w końcu ;) bo inaczej zjem podpowiecie a to będzie przed 22....
Teraz się modlę by stacji nie przegapic
Jesteś Z Opola?

Do góry