reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja z rana ale mi przeszło trochę , zobaczymy jak się chłop zwlecze może się będzie do czego przyczepić [emoji23][emoji23][emoji23]
A to czasem jest taki dzień :) ja z natury jestem spokojną osobą, a teraz też zdarza się że aż się we mnie gotuje i byle co sprawia że się denerwuje :p
Ostatnio myślałam że wybuchnę jak moja mama jadła grzankę, to chrupanie prawie doprowadziło mnie do szaleństwa

reklama
Też wzięłam tę krótką w paski, ale M i wygląda na mnie jak płachta [emoji23] pójdę zwrócić i zobacze, czy S jakaś została.

Ja już po połówkowych. Wszystko ok. Mała waży 0.5kg. Jest ułożona poprzecznie, lekarz mówił, że w tym okresie to rzadkość. Dlatego jej nie możemy normalnego zdjęcia zrobić [emoji23]Zobacz załącznik 852034
Najważniejsze że wszystko w porządku :) obroci się pewnie jeszcze milion razy :)
Zdjęcie ekstra :)

A to czasem jest taki dzień :) ja z natury jestem spokojną osobą, a teraz też zdarza się że aż się we mnie gotuje i byle co sprawia że się denerwuje :p
Ostatnio myślałam że wybuchnę jak moja mama jadła grzankę, to chrupanie prawie doprowadziło mnie do szaleństwa

Ja mam takie coś ( ma nazwę ale nie pamietam ) ze odgłosy typu mlaskanie siorbanie potrafią mnie tak wku.... ze masakra. I to od zawsze. Brat jadł jak świnia i nieraz nie zjadłam obiadu bo nie wytrzymałam

Też wzięłam tę krótką w paski, ale M i wygląda na mnie jak płachta [emoji23] pójdę zwrócić i zobacze, czy S jakaś została.

Ja już po połówkowych. Wszystko ok. Mała waży 0.5kg. Jest ułożona poprzecznie, lekarz mówił, że w tym okresie to rzadkość. Dlatego jej nie możemy normalnego zdjęcia zrobić [emoji23]Zobacz załącznik 852034
Ja ta krótką wzięłam XS. Właśnie po wyjęciu z pudełka uznałam że nawet S jest wielka. O długiej w paski już mogę sobie pomarzyć, nie widziałam takiej ani jednej w jakimkolwiek rozmiarze.

Ja kupiłam czerwoną sukienkę maxi w Lidlu, jest super wygodna, mam nadzieję że przechodzę w niej całe lato :) kupiłam jeszcze dwa dwupaki bodziakow na promocji po 13 zł za opakowanie także zakupy udane :)
Ja mam termin na 21.09, a nasza dziewczynka jest tak wymiarowa, że maksymalne odchylenie od tego terminu jak dotąd wynosilo 3 dni :) zobaczymy, jak będzie w praktyce ...

Seremida tam jest rozmiar s 36/38 I super dla mnie. Mierzyłam w sklepie na bluzke, a jeszcze z synkiem byłam
XS to nie na moje cycki teraz rozmiar 70e

Znam te klimaty , miało się starsze rodzeństwo :) a jak podobał Ci się Wehikuł czasu na koncercie ?

Przed koncertem obstawialiśmy co mogliby śpiewać i choć padło na dżem to odrzuciliśmy bo za dużo słów. A jednak się odważyli:)
Uroczo zagrali, choć wiadomo brzmiało to muzycznie dobrze ale wokalnie jak parodia :p

reklama
Wróciłam do domu i przymierzyłam te XS-kę w paski. Mi pasuje, mam teraz jakieś 92 cm w biuście. Ale chyba wszyję sobie jakąś wstążkę żeby móc ją związać od biustem bo bez takiego ściśnięcia układa się jak namiot :D
Jak szukacie rozkloszowanych dłuższych bluzek na ramiączkach to zajrzyjcie do moodo :)

Do góry