kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja się zastanawiam nad tym kostiumem, bo w żadne standardowe wymiary się nie mieszczę. Chyba wyślę im moje i zapytam, który rozmiar mam wziąć![]()
He he ciekawe co wymyśla na Twój biust
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja się zastanawiam nad tym kostiumem, bo w żadne standardowe wymiary się nie mieszczę. Chyba wyślę im moje i zapytam, który rozmiar mam wziąć![]()
Neurolog dała mi skierowanie na USG Doplera.Mnie uczulono jeszcze przed ciążą że zaburzenia mowy i te drętwienia twarzy to objawy udaru i na gwałt do szpitala trzeba. Moj
Ten kostium to i po ciąży spoko...
Może specjalny model mi uszyjąHe he ciekawe co wymyśla na Twój biust
To mój Miki jak jego najstarszy brat 10 centylZnalazłam tabelkę ile ważą dzieciaczkow w którym tygodniu.. może się komuś przyda
Neurolog dała mi skierowanie na USG Doplera.
Powiedziała że to nie był udar a niedotlenienie chwilowe. Ale nie wie dlaczego i czy sie nie powtórzy. Dziecku to nie zaszkodziło ale nie wie czy nie skończy sie ciąża cc. Zobaczymy po Doplerze.
Jutro jadę na glukoze. Blllle.
Tyle dobrze że jadę z małżem to mi sie nie będzie nudzić.
Kliska super wieści, że może jutro już wrócisz do domku.
Dziewczyny ja wogóle to zielona jestem w sprawie wyprawki. Nie wiem czy już mogę zacząć coś kupować. Boje sie ciagle zapeszyć.
I nie wiem jakich firm się trzymać. Czytam Was i staram się coś wyłapać.
Wiecie jak to jest w pierwszej ciąży chciało by sie najlepiej. [emoji1]