reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
W zwykłej to po prostu jest za mała dawka żeby poczuć ze zadziałało. Przynajmniej dla mnie. No i na dłużej pomaga ta mocniejsza . Skoro jest lepiej to się nie martw na zapas.

Jeszcze nigdy mi tak nie spielo brzucha wiec spanikowalam trochę ale grunt ze puscilo i że mloda fika koziolki :)

ja jak biorę prysznic to musi być gorąca woda :) co do pieluch, to ja z pierwszym używałam pampers, a później jak oduczaliśmy pieluch, to dada, wtedy głównie na noc i w ogóle do pępka nie używałam żadnych patyczków ze spirytusem czy coś tylko octaniseptem psikaliśmy

ja jak biorę prysznic to musi być gorąca woda :) co do pieluch, to ja z pierwszym używałam pampers, a później jak oduczaliśmy pieluch, to dada, wtedy głównie na noc i w ogóle do pępka nie używałam żadnych patyczków ze spirytusem czy coś tylko octaniseptem psikaliśmy

Jak ja miałam dzieci to jeszcze nie był tak popularny jak teraz ;) a co gorącej jak tylko możesz i Ci nic nie jest to super :)

Podobno witamina D wcale tak łatwo nie wchłania się przez te partie skóry które często eksponujemy na słońce. Dlatego samo wyjście na dwór, kiedy świeci prawdopodobnie nic nie da. Wystawienie twarzy do słońca i krótki rękawek to za mało, żeby witamina D porządnie się wchłonęła :(

Ale powiem Wam, że nawet jeśli tak jest to ja i tak zawsze czuje się świetnie, gdy wracam do domu po spacerze w słoneczny dzień :)
Mnie położna mówiła o bluzkaxh bez rękawów czy nawet staniku w sensie że nie samą twarz i dekolt. No i te 30 minut to minimum...

Ja też 7 lat temu octaniseptem, ale niedawno doczytałam że to straszne g...
Teraz kupię waciki nasączone

reklama
Ja też tylko octanisept i nic więcej.

Ja zaczynam patrzeć co mam po synu. Trochę tego jest.... :D

Załączniki

• IMG_20180525_093413.jpg
    IMG_20180525_093413.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 86
Do góry