Angelika89
Fanka BB :)
W MielnieA gdzie na plaży jesteś?
U nas wcale nie ma aż tak strasznego upału. Jest ciepło, ale dość mocno wieje. Zresztą tutaj wiecznie wieje....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W MielnieA gdzie na plaży jesteś?
U nas wcale nie ma aż tak strasznego upału. Jest ciepło, ale dość mocno wieje. Zresztą tutaj wiecznie wieje....
W takich przypadkach zaufana położna kazała mi jak najwięcej przystawiać. Np przystawiałam o 13 z jednej i drugiej piersi, potem nawet 13.30( w zależności ile trwało to kp z 13), czy nawet 14.. i naprawdę działało.. tzn pierś nie ssana ok 20-30min potrzebuje na produkcję kolejnego pokarmu.. więc im więcej przystawiałam tym więcej miałam mleka.. minus jest taki ze można tak rozkręcić laktacje że za 2 dni znów nawał.. mój synek urodził się duży 4200 prawie i był mega glodomorem- ku mojemu zaskoczeniu byłam w stanie to wykarmic nawet w niektórych momentach ważąc 56kg na 172wzrostu. Z jedzeniem było różnie bo wysypywalo go i nie wiedziałam od czego.. ale piłam bardzo dużo.. o kupieniu mm nawet nie pomyślałam (Teraz sobie myślę że może to był klucz całej sprawy) jeszcze w ciąży czytałam artykuł jak jednorazowe podanie dziecku mm zmienia jego florę jelitowa na 6 tygodni.. może stąd moje nastawienie.Ja przy drugim nie miałam w zapasie mleka. Druga noc w domu po wyściu ze szpitala i całą noc ryk bo mleka było na tyle mało w piersiach że się nie najdał. Mąż aż pojechał o 4:00 do apteki całodobowej..... która była zamknięta!
W końcu syn zasnął ze zmęczenia. Przespałam z nim te 3-4 godziny i rano nakarmiłam go piersią normalnie bo się ''uzbierało''
Ale co się nasłuchaliśmy a co mały się naryczał to nasze.
Więc na taką ewentualność chce mieć te 3 saszetki.
Bebilon 1 będę zamawiać.
Mi kałdun przerósł cycki....
NIE POLECAM wychodzić w Warszawie z domu chyba że się ma auto z klimą i MUSI
Jest duszno. Gorąco. Koszmar. Modliłam się żeby nie zemdleć...
Też mam w planach od tygodnia kupić sukienkę ciążową i spódnicę. Narazie chodzę w swoich standardowych które były luźne.. ok 4 miesiaca kupiłam leginsy, dżinsy i kilka bluzek w lidlu i tyle. Teraz jak upał to w tym za gorąco.. kupowalyscie jakieś sukienki, coś polecacie? Mi się w bonprix podoba taka w groszki ale 120zl.. wolałabym coś tańszego.. bo to już tylko 2.5 mies.
Teraz jak chłodniej może te leginsy i bluzkę, ale upały i tak przyjdą.. oby nie..
A już myślałam, że może gdzieś bliżejW Mielnie
Cudownie!My juz po wizycie, roznica miedzy glowa a brzuszkiem sie wyrownala <3 co prawda wychodzi ze jest ciut wiekszy w stosunku do terminu z OM, ale najwazniejsze, ze proporcjonalny! Dzis zaczelam 28tydzien i mamy 1150g![]()
Ja jutro z K. jadę i jak się wyrobie to do 11stej będzie B. wychowawczyni to odbiorę to nieszczęsne świadectwo i pamiątkowa książkę...U mnie na wiosce masakra a co dopiero wielkie miasto. Współczuje. Ja myśle uciec do teściowej pod las. Jakoś po ostatnim się ogarnela i widocznie pozbyła tego co jej głowę zajmowało... także można by posiedzieć w chłodzie i wygodzie. Mówiłam ze na zakończenie może nas nie być i mówią ze ok wiec mam WAKACJE!
Nie miałam takich badań ta moja gin mówiła że jest wszystko ok, ale kurcze czytałam właśnie w necie ze nie jest i troche mnie to martwi.. kurcze moja siostra tez miała taki problem i doszło do zakażenia w 6 miesiacu dziecko zmarło i z nią też było nie za dobrze do tej pory ma problemy zdrowotne.. we wtorek ide do tej lekarki po L4 i kurcze teraz na prawdę zmieniam lekarza ..Wyglada na konflikt. Mialas badane przeciwciala? Pogadaj z lekarzem koniecznie i poczytaj o tym, zeby czegos nie przegapic.