reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Moje dziecko całe szczęśliwe wróciło z wycieczki ☺ ja też już spokojna ☺

Moja mama odebrała mi pieluszki za grosz z Rossmana. Przesłałam jej tylko screena z kodem kreskowym☺

U nas jeszcze gorąco i bardzo wieje. Podobno najbliższe dni mają być chłodniejsze i z przelotnym deszczem.

A mnie zaraz nerwy wezmą. Tak mnie bolą plecy że nie mogę w ogóle leżeć. Jak chodzę i się ruszam to wszystko ok. A leżeć mi nie wolno..

20180621_183928.jpg

U nas jeszcze gorąco, ale już od zachodu nadciągają chmury..

Załączniki

• 20180621_183928.jpg
    20180621_183928.jpg
    790,5 KB · Wyświetleń: 257
Na spacery będziecie ubieraly leginsy, polspiochy itp. czy jak będzie ciepło to gołe nóżki ? ;)
Po paru dniach jak będzie gorąco to będe samo body zakładać i na przykład przykrywac pielucha muslinowa

Właśnie zjadłam lody jak dawniej Cafe latte i śmietankowe z wiśniami :)

Oszaleje z tej nudy.
Wczoraj rozm. 56 dzisiaj zrobię sobie 62 :)
Ułoże body , pierw długi rękawek.
Osobno ze wzorkiem, osobno gładkie, typowe po domu i od kompletu [emoji23]
Trzeba sobie radzić, byle by dzień zleciał :huh:
Zobacz załącznik 869559
Fajne pojemniki :) na ciuszki. Gdzie kupiłaś?

Hohoho robi się gorąco [emoji23]
Która majtki ściąga ? [Emoji23]
Ja chodzę od rana w samych spodenkach

A u mnie był kurier z podkładem na materac, prześcieradłrm do wózka i na przewija i szczotka z grzebieniem:) jeszcze zostało jedno zamówienie, ale się waham czy kupić tylko organizer na łóżeczko czy organizer, ochraniacz na łóżeczko i pościel. Bo w sumie kołderke to chyba dopiero wyjme mocną zima, bo na początku w łóżku będzie spała, kocyk mam też ładny... A kołdra mam 100x135 po synku, nie będę kupować małej bo to na chwilę...I ciągle myślę nad tym ochraniacze na łóżeczko....

Link do: PRZYBORNIK ORGANIZER TORBA do łóżeczka dziecięcego ten przybornik mi się podoba

Ja miałam zamawiać druga pościel bo ta z Minky w jednorożce wydawała mi się za gruba. Ale przecież nie muszę jej nią przykrywać, odsune na bok lub schowam, s przykryje cienkim kocykiem lub pieluszka. Zamówię taka pikowana dopiero na jesien. Mam jeszcze wypełnienie i poszewki nowe ale niech leżą na kiedyś :p
Organizer ładny :) ja taki zamówię :
Screenshot_2018-06-05-14-54-34-753_com.opera.browser.png

Pokaż jakie masz prześcieradło do wózka :)
Myślę czy kupić prześcieradło czy taki wkład, z jednej strony różowy a z drugiej szary. Ale nie wiem czy dziecku nie będzie za miękko..
Screenshot_2018-06-01-12-40-08-347_com.facebook.lite.png

Załączniki

• Screenshot_2018-06-05-14-54-34-753_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-06-05-14-54-34-753_com.opera.browser.png
    149,3 KB · Wyświetleń: 265
  • Screenshot_2018-06-01-12-40-08-347_com.facebook.lite.png
    Screenshot_2018-06-01-12-40-08-347_com.facebook.lite.png
    201,4 KB · Wyświetleń: 263
reklama
Ja miałam zamawiać druga pościel bo ta z Minky w jednorożce wydawała mi się za gruba. Ale przecież nie muszę jej nią przykrywać, odsune na bok lub schowam, s przykryje cienkim kocykiem lub pieluszka. Zamówię taka pikowana dopiero na jesien. Mam jeszcze wypełnienie i poszewki nowe ale niech leżą na kiedyś :p
Organizer ładny :) ja taki zamówię : Zobacz załącznik 869633
Pokaż jakie masz prześcieradło do wózka :)
Myślę czy kupić prześcieradło czy taki wkład, z jednej strony różowy a z drugiej szary. Ale nie wiem czy dziecku nie będzie za miękko.. Zobacz załącznik 869634
Ja jakoś sceptyczni3 podchodzę do tych nowychveynalazkow. Ładnie to wygląda,ale to jest na pół roku, do 8 miesięcy max. Poza tym lato jest i będzie wtedy mocno grzalo od spodu;)
Ja zamówiłam prześcieradło szare w kropeczki bawelniane;) jak mam szaro zielony;)

Do góry