reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Nie wiem czy to mozliwe, ale mam wrazenie, ze moj dzieciak sie przemiescil: lezal po lewej stronie glowa w dol, wiec czulam plecki i pupke po lewej, nozki po prawej. A teraz jakby caly dzieciak byl na dole i po prawe czuje konkret i po lewej konkret, a jak leze to u gory miekko

Pewnie i możliwe ale po co on by brał główkę z dołu ? Lepiej by nie

reklama
To Ty jesteś już przygotowana na wszystko :)

Kurczę no jakbym zaczela rodzic sama to muszę ubrać dzieci obudzić jeśli noc zawieźć do babci 30 km i dopiero siebie do szpitala. Wiec torby są. Dzieci tez już spakowane. Auto zawsze zatankowane. Papiery w większości w aucie. Jedynie karta zawsze w torebce. Jeszcze tylko podkład na siedzenie wrzucę bo mi szkoda skóry zniszczyć, i drobne na sklepiki i automaty. Zapas pieluch chusteczek kremów bla bla bla dla młodego na mc jest. Butelki na w razie ‚ w’ nawet mleko , smoczki , wszystko w kuchni jest. Czopki na lepsze kupanko po tez mam. Laktatora nie mam !!!!

reklama
W całej okolicy ani JEDNEJ kolby kukurydzy... Na pocieszenie shake truskawkowy z MaCa.

A moi mają taki chill:
part000001-1.jpg

A Miki tak:

Załączniki

• part000001-1.jpg
    part000001-1.jpg
    171,2 KB · Wyświetleń: 246
  • 20180801_182225-1.jpg
    20180801_182225-1.jpg
    374,6 KB · Wyświetleń: 105
Do góry