reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja laktatora też nie mam. W szpitalu są więc w razie gdyby był mi też potrzebny w domu to dokupię . Spory wydatek, a nie wiem czy w ogóle użyje .

Ja nie chce po kimś. Jakoś nie mogę. Kupię zwykły taki ręczny na w razie ,w, przyda się to przyda nie to nie a takie nie są drogie. Jak się nie przyda to oddam komuś potem razem z reszta rzeczy które się nie przydadzą mi. A jak się okaze ze będzie potrzebny do użycia częściej to wtedy elektryczny dopiero. Ja używałam przy pierwszej i żałuje ze miałam go w domu dopiero a nie ze sobą

reklama
Mnie krzyż. Dwa skurcze -wróciły te typowe. Młody coś leniwy zaś. Za chwile prysznic bankomat i do tej gin żeby stary się odwalił [emoji12]ale będzie miała minę jak mnie pokojarzy...
Ja jutro mam wizytę u mojego ideolo-gina ;) i ktg wcześniej. A potem moja doula przychodzi i przynosi tensa, to trochę sobie ulze :D

Nałęczowska 18/168, 20-701 Lublin
Sklep Osiemgwiazdek
Chłopaki przymierza, dopasują, zamontują, wytłumaczą czemu tak a nie inaczej, dadzą rabat i na pewno będzie BEZPIECZNIE ;)
O jeny, aż tak się postarałaś...Super, dziękuję Ci bardzo, bardzo mocno. Na pewno tam pojadę żeby pomogli wybrać dobry sprzęt dla mojej Amelki. Dzięki:-*

Z tym rodzeniem w wodzie to też nie taka bajka. Przynajmniej z tego co mi koleżanka kilka lat temu opowiadała, bo nie możesz w tej widzie za długo siedzieć. I ona z tymi skurczami, właziłeś do tego basenu i wyraziła i tak kilka takich rund, mówi, że w połowie płakała że już nie chce tam włazić bo już nie ma siły i wszystko ją boli.
Dlatego zniechęciła mnie do tej wody

reklama
O jeny, aż tak się postarałaś...Super, dziękuję Ci bardzo, bardzo mocno. Na pewno tam pojadę żeby pomogli wybrać dobry sprzęt dla mojej Amelki. Dzięki:-*
Nie ma sprawy :) to akurat sklep-pewniak, także z czystym sumieniem tam Cię kieruje :)
to jest łagodzenie bólu prądami ? Ja czekam chociaż do szóstego jak mój wraca i lecę dopytać co i jak działamy.
Tak, to takie elektrody śmieszne :D
Ja miałam zamiar robić ale najpierw muszę kupić coś żeby ,,poślizg" był :p
Olej z wiesiołka sobie do tego kup

Do góry