reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Miałam dokładnie to samo - zaczęło się po odstawieniu ercortonu.
Byłam u dermatologa podejrzewała uczulenie na nikiel ale nic z tych rzeczy ..
Musiałam wrócić do ercortonu i brałam do 22 tyg ( później stopniowo zaczęłam odstawiać ) i było już ok.
Ja encorton biorę cały czas. Narazie z leków odstawiłam witaminę E i lutke dowcipna zmieniłam na pod język.
Ale już się uspokoiłam i liczę ze to nic poważnego. Dziekuje ❤️

reklama
Tez mialam taki okres duzego swedzenia w trzecim miesiacu. Ale zmienilam zwykly balsam na Mustele i mi przeszlo. Za to mam coraz bardziej sucha skore na glowie, miejscami pojawia sie lupiez i sie zastanawiam czy kurcze moge Nizoral uzywac [emoji848]
Właśnie mój mąż tez mowil ze może mam uczulenie na balsamy, żele pod prysznic czy coś z tych rzeczy. Ja to jestem panikara... eh

Dziewczyny a czy wasze dzieci tez jedzą baaaardzo nieregularnie? Chciałabym żeby Nastka jadła co te 3h ale o ile wczoraj wisiała na mnie kilka godzin tak dzisiaj je bardzo niewiele... budzi sie, pociamka 5 min i sen... dlaczego tak? Macie na to jakieś sposoby bo mam wrażenie ze ona jest cały dzien głodna :(
Cukiwreczek❤ jesli przybiera na wadze to jest ok. Kochana unormuje sie to za niedlugo

Właśnie nie mam sama jak tego sprawdzić. Położna przychodzi jutro z waga ale ja tej położnej nie ufam.. jakoś jako człowiek nie pasuje mi.. a czy ważenie siebie z dzieckiem a potem tylko siebie jest miarodajne - różnica wagi jako waga anastazji? Bo jedynie zwykła wagę łazienkowa w domu mam...
Ja tak wazylam ale już nie bo waga ci chwile co innego pokazywala i sie tylko stresowalam

Dziewczyny a czy wasze dzieci tez jedzą baaaardzo nieregularnie? Chciałabym żeby Nastka jadła co te 3h ale o ile wczoraj wisiała na mnie kilka godzin tak dzisiaj je bardzo niewiele... budzi sie, pociamka 5 min i sen... dlaczego tak? Macie na to jakieś sposoby bo mam wrażenie ze ona jest cały dzien głodna :(
Jaki słodas cudowna

Dziewczyny, czy maluchy Wam bardziej ulewaly przy poszerzaniu diety? I kiedy zaczęły zjadać jakaś porcję w miarę obiadową? [emoji6]

reklama
Do góry