Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
NieeeeJa niestety muszę się pożegnać. Wczoraj lub dziś przestało bic serce ... Dziecko zmarło
Od samego początku czułam że ta ciaza się nie utrzyma ... Miałam takie przeczucia ...
Jak mi strasznie przykroJa niestety muszę się pożegnać. Wczoraj lub dziś przestało bic serce ... Dziecko zmarło
Od samego początku czułam że ta ciaza się nie utrzyma ... Miałam takie przeczucia ...
Bardzo mi przykroJa niestety muszę się pożegnać. Wczoraj lub dziś przestało bic serce ... Dziecko zmarło
A myślałam że koniec złych wiadomości... Teraz i ja się martwię tyle czasu mam do usg... Trzymaj się kochana. Jesteśmy z tobą :*Ja niestety muszę się pożegnać. Wczoraj lub dziś przestało bic serce ... Dziecko zmarło
Kurcze ale.az 5 dni roznicy duzo bardzo. Wychodzi na to.ze jestem w 13 tcMi powiedział, że w moim przypadku z usg wyszło 24.12 i tego mam się trzymać do końca, nie om. I potem to się może zmieniać bo dzidzia rośnie szybciej lub wolniej, ale mam na to nie patrzeć tylko na ten termin z pierwszego i drugiego usg, bo sie nie zmienił
Przykro mi kochana jestem calym serduszkiem z toba. Nawet nie potrafie wyobrazic sobie co czujeszJa niestety muszę się pożegnać. Wczoraj lub dziś przestało bic serce ... Dziecko zmarło
Nie wierzęJa niestety muszę się pożegnać. Wczoraj lub dziś przestało bic serce ... Dziecko zmarło