• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Też się witam, dzisiaj wcześniej bo muszę lecieć na badanie krwi zaraz... Oczywiście strach mnie dopadł i boję się wstać z łóżka [emoji23] ech... To już trzecie, a chyba nigdy się nie przyzwyczaję [emoji51] jedyna nadzieja, że ludzi nie będzie za dużo, bo pewnie pójdą na groby, a nie oddać krew [emoji16]

reklama
Też się witam, dzisiaj wcześniej bo muszę lecieć na badanie krwi zaraz... Oczywiście strach mnie dopadł i boję się wstać z łóżka [emoji23] ech... To już trzecie, a chyba nigdy się nie przyzwyczaję [emoji51] jedyna nadzieja, że ludzi nie będzie za dużo, bo pewnie pójdą na groby, a nie oddać krew [emoji16]
3mam kciuki żeby poszło szybko i bezboleśnie [emoji106]

Witam się i ja humor trochę lepszy. Jutro na cmentarze jedziemy i do teściowej. Ale chyba na mszę na cmentarz nie pójdę bo nie wystoje. A potem do cioci na kawe, ciacho i kolacje.

Wchodzę rano a tu takie super wieści [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Dziewczyny muszę Wam napisać! Dzwonili z przychodni właśnie, mamy zdrowego synka! [emoji7]

Zrobię tego 3 bita [emoji23] mam nadzieję że wyjdzie he he

Będzie dobrze dasz radę. Robisz to dla babelka.
Witam z rana [emoji16]
U nas znów rzesko [emoji23][emoji23]
Ja wreszcie wolne, trochę się drzemne a potem ba cieszę się wolnym.
Dziś 6dc, 2 dzień clo, @ jest już wspomnieniem [emoji16]
U nas 0 stopni zimno w pizdu

Witam się i ja . Ten cykl chce żebym trwale pamietala że jestem kobietą.
Owulacja była w niedzielę A mnie wczoraj tak bolal jajnik, całą szyjka macicy że myślałam o 2 w nocy że pojadę na pogotowie. Bol gorszy niż porodowy. Ja nie wiem co się dzieje. Dziś jest lepiej choc czuje cały czas.

Dziękuje Wam wszystkim za wsparcie i kciuki, wierze, że z takim wsparciem uda się każdej osiągnąć upragniony cel [emoji7]
@paola425 co tam za badania dziś robisz? [emoji3] ja byłam wczoraj rano na badaniach i Pani co tam zawsze mi krew pobiera odrazu pyta czy wyniki mi przyszły z tego harmony, ja jej na to, że nie i że dopiero tydzień temu robiłam to badanie na co ona, że to na pewno jeszcze długo potrwa.. także byłam w szoku jak zadzwonili wieczorem [emoji39]
Miałam dziś nie wychodzić z domu ale polecę odebrać wynik [emoji23]
@MartaSx trzymam kciuki żeby wyszło ciacho! Daj znać jak zrobisz [emoji3]

Dziękuje Wam wszystkim za wsparcie i kciuki, wierze, że z takim wsparciem uda się każdej osiągnąć upragniony cel [emoji7]
@paola425 co tam za badania dziś robisz? [emoji3] ja byłam wczoraj rano na badaniach i Pani co tam zawsze mi krew pobiera odrazu pyta czy wyniki mi przyszły z tego harmony, ja jej na to, że nie i że dopiero tydzień temu robiłam to badanie na co ona, że to na pewno jeszcze długo potrwa.. także byłam w szoku jak zadzwonili wieczorem [emoji39]
Oki ale to w sobotę rano robię dopiero [emoji4]

reklama
Byłam, przeżyłam, nawet dziś mi się słabo nie zrobiło [emoji16] już jestem w domu, po śniadaniu, więc pełnia szczęścia [emoji23]
Pani pobierająca powiedziała mi, że mam mega cienkie żyły, gdzie byłam przekonana, że mam idealne, bo nigdy nie było problemów żeby się wkłuć [emoji848] a ostatnio nasluchałam się i naczytałam historii jak to u niektórych się nie da i trzeba wkłuwać się po kilka razy i to w obie ręce [emoji50] więc szacun dla tej Pani, że tak pięknie jej to idzie.
Lekarz kazał mi zrobić na kolejną wizytę mocz i morfologię, a ja sobie jeszcze standardowo dodatkowo wzięłam żelazo [emoji6]
Łącznie 43 zł, nie ma tragedii, chyba już oleje Pana nfz. Szczególnie po tym jak ostatnio czytałam, że teraz już nie powinien mi robić usg dopochwowo, bo naraża to szyjkę [emoji53] a on twierdzi, że przez brzuch to nic nie widać i to dopiero robi w bardziej zaawansowanej ciąży [emoji849]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry