Ubranka głównie Disney, H&m, Baby, Baby Club, Cool Club, dam znać jak przyjdąWow, niezla okazja. Ciekawe jaka jakosc, ale cena súper jak za taka ilosc.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ubranka głównie Disney, H&m, Baby, Baby Club, Cool Club, dam znać jak przyjdąWow, niezla okazja. Ciekawe jaka jakosc, ale cena súper jak za taka ilosc.
Część środkową mam jedną, ale "końce" blizny są osobne (z jednego cięcia i z drugiego cięcia). Z jednej strony to odcinki ok.4cm, z drugiej z 1,5 cm. I tam gdzie jest to krótsze pomiędzy dwoma bliznami po drugiej cc pokazało się "wybrzuszenie".Hmmm...ale że są 2 blizny.
A ja myślałam, że przy drugiej cc tą pierwszą bliznę jakoś wycinają.
SuperUbranka głównie Disney, H&m, Baby, Baby Club, Cool Club, dam znać jak przyjdą [emoji3526] a pani się przeprowadza i zależało jej na szybkiej sprzedaży i jeszcze mi dorzuci kilka mówiła że właśnie słabszej jakości lub z jakąś plamka, ale nie chcę tego brać ze sobą, a ja to wszystko sobie przeglądnę i jak coś się nie będzie nadawało do użycia to prostu wyrzucęale jak na początek i przebieranie czasem kilka razy dziennie to cieszę się na taką okazję [emoji854]
Powodzenia!A my zaraz jedziemy na poszukiwanie idealnego wózka - dziś święto w Holandii i mąż ma wolne a najbliższy sklep dziecięcy akurat otwarty [emoji4]
Pochwal się jak wybierzcie jejku ja też bym gdzieś się wybrała chociaż ostatnio jakoś samopoczucie ciulowe...tylko bym spalaA my zaraz jedziemy na poszukiwanie idealnego wózka - dziś święto w Holandii i mąż ma wolne a najbliższy sklep dziecięcy akurat otwarty![]()
Który TC u Ciebie już? Trochę nas nastraszyłaś z tą szyjką, ale dałaś radę, superPochwal się jak wybierzcie jejku ja też bym gdzieś się wybrała chociaż ostatnio jakoś samopoczucie ciulowe...tylko bym spala
Mam dzis to samo. Bylam wczoraj pierwszy raz na spacerze od 6tygodni i dzis bardzo kiepsko sie czuje. Boli mnie wszystko...Pochwal się jak wybierzcie jejku ja też bym gdzieś się wybrała chociaż ostatnio jakoś samopoczucie ciulowe...tylko bym spala
PiękneA mi wlasnie przyszly lancuszki do smoczka [emoji2956]Zobacz załącznik 1111911