katherinnn
Fanka BB :)
Ja jestem od grudnia, ale staram się już od baaaardzo dawnaMnie przeraża to że nie została tu żadna dziewczyna oprócz mnie z tych które były od początku na grupie [emoji23]
A może jednak któraś jest tylko się nie udziela ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jestem od grudnia, ale staram się już od baaaardzo dawnaMnie przeraża to że nie została tu żadna dziewczyna oprócz mnie z tych które były od początku na grupie [emoji23]
Ja zaczęłam w styczniu czytać, bo tak też się starać zaczęliśmy, ale napisałam chyba w marcu dopieroMnie przeraża to że nie została tu żadna dziewczyna oprócz mnie z tych które były od początku na grupie [emoji23]
Gratuluje!!Cześć dziewczyny
Podgladalam Was przez ostatnie 2 miesiące i postanowiłam, że napisze w końcu
W ostatnim cyklu stosowalam się niemal do wszystkich Waszych wskazóweki w poniedziałek rano zobaczyłam na teście piękne 2 kreseczki
Dziękuję Wam bardzo za te ananasy, morele, migdały i testy owu
Życzę Wam wszystkim żeby udało się jak najszybciej.![]()
Mam to samoZawsze miałam takie jazdy. To i tak odkąd biorę Pregnyl i dupka od końca okresu do owulacji nie krwawię a krwawilam, i w miarę jest dobrze od owu do okresu potem. Zdarza się tak że dopiero 8-9 od owu dostaje okres, a tak to czysto, nic nie plamie. A w tym cyklu to koszmar. Dzień po iwu i ja plamienia i tak do dzisiaj
GratulacjeDziewczyny! Nie wytrzymałam! Zrobiłam test dzisiaj rano. Jestem w ciąży!![]()
Ja na bete też pobiegłam bardzo wcześnie. Dzień po spodziewanym terminie.Dziewczyny nie wytrzymałam i poszłam dziś na betę. Babka, która pobierała krew tylko mnie wkurzyła. Dzisiaj mam 32dc. Stymulacja lamettą. Tydzień temu byłam na monitoringu cyklu. Lekarz powiedział, że jest grube endometrium i dużo ciałka żółtego co pozwala mieć dużą nadzieje na powodzenie. Kazał brać dwa razy dziennie progesteron. Pierwszą ciążę też miałam podtrzymywaną. Co prawda kazał zrobić mi betę dopiero w sobotę czyli w 35dc, ale nie wytrzymałam. Cykle mam zazwyczaj 32-max 35 dniowe. Z tym, że zawsze od ok29dc miałam plamienia, które teraz nie wystąpiły. Cycki bolą, jajnik pobolewa... Odrzuca od mojego czerwonego wina(!). To ju 3 lata jak się staramy... Babka, ktora obierała krew bez sensu się dopytywała mnie o wszystko i komentowała. Tzn kiedy powinnam mieć miesiaczkę itp. Jak jej powiedziałam, że dzisiaj to powiedziała, że to jest bez sensu badanie i na pewno nic nie wyjdzie bo nawet jeśli to za wcześnie... Poryczałam się tylkoCzy to na prawdę za wcześnie na betę? W tabelkach wyniki są już od 3 tygodnia...
Trzymam mocnoWitam się dzisiaj. Dzisiaj 8 dzień od wzięcia pregnylu. 6-7 dzień po owulacji. Lekarz kazał mi testować jutro pojutrze. Ja oczywiście robiłam dzisiaj i jest cień.... Ale to nadal Pregnyl.
Tfu tfu tfu od wczoraj wieczora plamienia ustały.....
Dziękuję ❤Gratuluje!! ❤
a teraz proszę mi pięknie wytłumaczyć o co chodzi z tymi płodnym smakołykamimoże mi tez pomogą
![]()
oczywiście, że zrobilamJa na bete też pobiegłam bardzo wcześnie. Dzień po spodziewanym terminie.Nie było za wcześnie wynik bety 227
Nie ma co się przejmować. Mam nadzieję, że mimo wszystko zrobiłaś badanie?
Daj koniecznie znać jak będziesz miała wynikioczywiście, że zrobilamCzekam na wynik... Ale strasznie sie martwie że znowu nic z tego
![]()