bleucoco
Fanka BB :)
Nie ma co się nastawiać po samym wyniku progesteronuAle dziewczyny mnie głowa boli chyba od myślenia bo po tych wynikach zaczęłam się nakręcac i dziś nie do życia jestem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie ma co się nastawiać po samym wyniku progesteronuAle dziewczyny mnie głowa boli chyba od myślenia bo po tych wynikach zaczęłam się nakręcac i dziś nie do życia jestem
ile juz sie starasz kochana jak mozna zapytac?Ja też tak miałam. Zaczęłam się starać szukałam objawów owu potem ciąży stresowałam się plamienia w środku cyklu były a teraz jak wzięłam na luz wrzuciłam. Nie przejmuje się niczym sex dla przyjemności i nie mam żadnych objawów owu ani ciąży wyszukanych bo i tak z tego nic nie było i mam teraz spokój. Jestem pod kontrolą kliniki i będzie co ma być nie mam na to wpływu.
Gratulacje !!!!!Jest I on !
7 lat w tym 5 strat.ile juz sie starasz kochana jak mozna zapytac?
Ja chyba muszę zbadać tsh z ciekawości skoro może skakać po poronieniu.
Cześć dziewczyny. Pierwszy raz będę się tu udzielać ale mam pytanie do Was , czy którejś z Was udało się za pierwszym razem. Moja historia jedt dość dluga przez ponad rok nie miałam jajeczkowania , w tym miesiącu dzięki Aromek dostałam zielone światło , była podwójna owulacja (mąż myślał że jestem w ciąży taka szczęśliwa wyszłam z gabinetu) Jest jakiś cień szans czy mam się nie nastawiac ? Lekarz kazał mi przyjechać w poniedziałek, ale wydaje mi się że to za szybko żeby cos zobaczył. Obecnie 18 dc
Brałaś duphaston w czasie starań?Nie ma co się nastawiać po samym wyniku progesteronuJa bez ciąży po owulacji miałam w 24 dc zazwyczaj około 20, po zapłodnieniu miałam 34. Te wyniki są naprawdę bardzo różne i ten progesteron 22 przede wszystkim oznacza, że doszło do owu i z tego trzeba się cieszyć
Trzymam kciuki!