Ja biorę prenatal Uno i nic poza tym jużhej dziewczyny , bierzecie jakies witaminy oprócz kwasu foliowego ? Jak tak to jakie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę prenatal Uno i nic poza tym jużhej dziewczyny , bierzecie jakies witaminy oprócz kwasu foliowego ? Jak tak to jakie![]()
Ja tylko pregne start...Ja biorę prenatal Uno i nic poza tym już
Mi lekarz dzisiaj mówił, że na razie kwas foliowy wystarczyJa biore FolioForte (kwas foliowy, jod, witamina D3 i B12).
Prenatalne? Ja też mam 30.09.To czekamy razem![]()
Tak wiem, jedyna zalecana sublementacja to wlasnie sublementacja kwasu foliowegoMi lekarz dzisiaj mówił, że na razie kwas foliowy wystarczy![]()
W Holandii@Patii_666 mieszkasz we francji?tam też środy wolne
Moja poszła do żłobka jak miała 14 miesięcy, bo ja czułam, że jak nie wrócę do pracy to zwariuje i w pracy odżyłam, ale po roku czasu z koroną i chorobami, gdzie potrafiła być tylko tydzień w żłobku na miesiąc, dalej nie jest zadowolona z tego, że musi chodzić, pomimo tego, że później się tam super bawi. I po tym roku też nie widzę, by była jakoś bardziej otwarta na dzieci i chciała się dzielić, ale może mi się trafił trudny przypadekJa twierdzę, że krzywdy tam nie ma, a może się lepiej rozwijać, bo ja tyle cierpliwości i pomysłów nie mam, nie mówiąc o tym jak jedna opiekunka pięknie śpiewa
i później moja w domu też tańczy i śpiewa
![]()