reklama
Medio jeżeli męża stać na to żeby utrzymywać siebie, ciebie i małego to lepiej teraz siedzieć w domu i zająć się edukacją dziecka. Zobacz trzeba dziecko zaprowadzić do szkoły, potem odebrać, nauka w domu, jakieś zajęcia dodatkowe. Kto tego dopilnuje????? Ojciec pracuje od rana do nocy, a jak jeszcze matka pracuje po 10-12 godzin to koszmar. Lepiej teraz zająć się dzieckiem a za jakiś czas iść do pracy.
Ja jakbym poszła do pracy to bym pracowała od 10-18 albo 19, a co z Oskarem?????
Ja jakbym poszła do pracy to bym pracowała od 10-18 albo 19, a co z Oskarem?????
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Hej laseczki :-).
Ja przed 5.00 wzięłam ostatnia dawkę antybiotyku. Wreszcie. Czuję się dobrze, ale kaszel jeszcze mam
.
Co do pracy to ja łącznie pracowałam tylko około 2 lat, z przerwami. Tęsknię trochę za kontaktem z ludźmi dorosłymi, ale jak się chce to się potrafi sobie zorganizować tak czas, żeby było ok (np. siedzieć kilka godzin przed kompem hihi). Od września Dawid pójdzie do szkoły, a na początek października mam termon, więc trochę porażka. Będę musiała kogoś znaleźć i zapłacić za zaprowadzanie i przyprowadzanie małego ze szkoły. Jakoś będziemy musieli sobie poradzić
Ja przed 5.00 wzięłam ostatnia dawkę antybiotyku. Wreszcie. Czuję się dobrze, ale kaszel jeszcze mam

Co do pracy to ja łącznie pracowałam tylko około 2 lat, z przerwami. Tęsknię trochę za kontaktem z ludźmi dorosłymi, ale jak się chce to się potrafi sobie zorganizować tak czas, żeby było ok (np. siedzieć kilka godzin przed kompem hihi). Od września Dawid pójdzie do szkoły, a na początek października mam termon, więc trochę porażka. Będę musiała kogoś znaleźć i zapłacić za zaprowadzanie i przyprowadzanie małego ze szkoły. Jakoś będziemy musieli sobie poradzić
Medio
Fanka BB :)
Beatko masz racje, ja tez lubie sie zajmowac sie dzieckiem
jego edukacja. Jak ja jestem w domu to chociaz wszystko jest dobrze zorganizowane i wiadomo co za tym idzie mniej mamy stresu.
Dorotko to przepedzaj ten kaszel.;-)
Eliczek24 trzymaj sie mocno:-).

Dorotko to przepedzaj ten kaszel.;-)
Eliczek24 trzymaj sie mocno:-).
Medio
Dorotko a masz daleko do szkloy?Hej laseczki :-).
Będę musiała kogoś znaleźć i zapłacić za zaprowadzanie i przyprowadzanie małego ze szkoły. Jakoś będziemy musieli sobie poradzić

My mamy 5 min. w jedna strone.
Medio
Beatko ja mysle czy nie zrobic sobie z czasem kursu kosmetycznego tu w Anglii, i gdzies sie zalapac do pracy, to bardzo przyszlosciowy zawod.Oskara i skończyłam Szkołę Kosmetyczną

reklama
Podziel się: