reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Moja kruszynka nie spi juz 2.5 h 😂 juz taka dorosla jest 😂 5 tygodni dzisiaj 😁😁
🎉🎉🎉moj tez 5tygodni dzisiaj🎉🎉🎉
Dzwonilam na bioderka bo problem byl z nr skierowania okazalo sie ze pindy w przychodni zapomnialy peselu wpisac a ja bede latac bjak glupia i zalatwiac😡😡😡ale moja polozna byla tam w rejestracji w przychodni i podala im nr peselu i skierowanie bede miala ale i tak we wtorek odbiore bo na pobranie krwi z malym ide🙉nie ma to jak z rana sie podenerewowac😈

U nas mala sie zmrowila do łóżka. Po szpitalu jest strasznie lękliwa wiec spi w łóżku na poduszce;p jedyny sposób żeby pospala bez placzu i stekania. A tak to 1.5 godziny usypiania żeby 1 godzine spala. Porazka

Moja kruszynka nie spi juz 2.5 h 😂 juz taka dorosla jest 😂 5 tygodni dzisiaj 😁😁
Mówili, że takie małe to ma 3 funkcje: jedzenie, spanie i sranie podczas gdy mojemu funkcja spanie nie działa 😂 pieluchę mu zmieniłam to dalej ryk no to dałam cyca obolałego jednego, przysypiał, miałam nadzieję, ale nie, dałam drugiego i to samo, a teraz trzymam go na rękach i czekam na cud 😂 niby się uspokoił, ale spać nie będzie, tylko patrzy na mnie tymi wielkimi ślepiami, czy aby na pewno jestem obok jakby nie czuł cyca mojego pod głową🤦‍♂️

Mówili, że takie małe to ma 3 funkcje: jedzenie, spanie i sranie podczas gdy mojemu funkcja spanie nie działa 😂 pieluchę mu zmieniłam to dalej ryk no to dałam cyca obolałego jednego, przysypiał, miałam nadzieję, ale nie, dałam drugiego i to samo, a teraz trzymam go na rękach i czekam na cud 😂 niby się uspokoił, ale spać nie będzie, tylko patrzy na mnie tymi wielkimi ślepiami, czy aby na pewno jestem obok jakby nie czuł cyca mojego pod głową🤦‍♂️
To masz cycoholika😂😂

reklama
Dziewczyny nie wiem czy ja jestem jakas nienormalna ale ciągle mysle o seksie 😂dzis mija 5 tygodni od porodu. Wizyte mam dopiero 1 kwietnia nie wien jak ja wytrzymam 😂chyba umowie sie wcześniej 😂

Do góry