Lytomka
Fanka BB :)
I właśnie dlatego was pytam, bo kreska testowa na tym pasku jest słabsza od kontrolnej, ale być może taki był słaby pik w tym cykluNajciemniejszy niby 3ci od góry i potem już spadało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
I właśnie dlatego was pytam, bo kreska testowa na tym pasku jest słabsza od kontrolnej, ale być może taki był słaby pik w tym cykluNajciemniejszy niby 3ci od góry i potem już spadało.
I właśnie dlatego was pytam, bo kreska testowa na tym pasku jest słabsza od kontrolnej, ale być może taki był słaby pik w tym cyklu [emoji17] dziękuję za ocenę.
Do tej pory jeden test co 24 godziny się sprawdzał. No cóż spodziewałam się że ten cykl będzie inny od poprzednich.Albo po prostu minelas się z peakiem [emoji6] u mnie trwa bardzo krótko
No ja tylko mam ten i następny cykl na starania. Potem odpuszczamy. Chcemy mieć max różnice 8 i 3 lata. Jak sie nie uda to trudnoDziewczyny WG powiedzenia mojej babcii to będzie tak: w marcu koty, w kwietniu psy a W MAJU MY![]()
Ja robiłam tak co 3-4h a peaku też nie miałam więc ciężko coś powiedzieć. Chyba pójdę na progesteron 7 "dpo" i będę wiedzieć mniej więcej czy była czy nieDo tej pory jeden test co 24 godziny się sprawdzał. No cóż spodziewałam się że ten cykl będzie inny od poprzednich.
Unieśli osób tak się sprawdza, ale bywa różnie. Nie jest powiedziane ze peak wystąpi zawsze o tej samej porze. Ja bym to potraktowała jako pozytyw.Do tej pory jeden test co 24 godziny się sprawdzał. No cóż spodziewałam się że ten cykl będzie inny od poprzednich.
U niektórych wzrost LH nie jest aż tak duży, żeby odbarwić tak mocno kreskę, u niektórych w ogóle testy nie działają. To musisz sprawdzić sama na sobie.Ja robiłam tak co 3-4h a peaku też nie miałam więc ciężko coś powiedzieć. Chyba pójdę na progesteron 7 "dpo" i będę wiedzieć mniej więcej czy była czy nie
I tak chyba zbadam bo te plamienia przed @ mnie martwią i tak czy siak chce znać przyczynę (więc pójdę w środę i potem jak tylko zacznie się plamienie żeby zobaczyć jak duży jest spadek - chyba że ktoś ma lepszy pomysł?).
Ja też jeszcze dwa- trzy cykle i odpuszczam. Dziś teoretycznie owulacja ale kiepsko widzę ten cykl.No ja tylko mam ten i następny cykl na starania. Potem odpuszczamy. Chcemy mieć max różnice 8 i 3 lata. Jak sie nie uda to trudno![]()