Po szczepiniu w szpitaluA co to sie stalo?
reklama
U nas byla tylko lekko fioletowa GórkaCześć ciotki, czy u was tez tak wyglada??
Michalina_25
Fanka BB :)
u nas tak samo wyglądało, 2 dni później pękło a dzisiaj mamy już strupek prawie zagojonyCześć ciotki, czy u was tez tak wyglada??
Tak jak ma Twoja mała jest ok, bo jak mój tak miał to akurat byliśmy u pediatry i powiedziała że to jest jak najbardziej prawidłowy odczyn po tej szczepionce

Michalina_25
u nas ok 960 ml na dobę, 6 tygodnidziewczyny które karmia mm... ile awasze dzieci zjadają ml mleka dobowo ? I w jakim wieku ?![]()

Uff pocieszylas mnie. Mam pediatre dopiero w czwartek na zdrowe dzieci. Takze juz soe trochę martwie bo dlugo to jakos trwau nas tak samo wyglądało, 2 dni później pękło a dzisiaj mamy już strupek prawie zagojony![]()
Tak jak ma Twoja mała jest ok, bo jak mój tak miał to akurat byliśmy u pediatry i powiedziała że to jest jak najbardziej prawidłowy odczyn po tej szczepionce![]()
Sylwia99
Też.Cześć ciotki, czy u was tez tak wyglada??
U nas na razie tylko zaczerwienienie. A co pediatra na to?Cześć ciotki, czy u was tez tak wyglada??
edit: ok, nie doczytalam reszty odpowiedzi

Ostatnia edycja:
Sylwia99
Jutro miesiąc a np dzisiaj do tej pory 710 i jeszcze jej zrobię później 170 mldziewczyny które karmia mm... ile awasze dzieci zjadają ml mleka dobowo ? I w jakim wieku ?![]()
reklama
marta18691
No to nie ladnie to wygladaPo szczepiniu w szpitalu