reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Kinia, jak dlugo walczycie z ta anemia? Bo u nas to samo. Od 2 tygodni zelazo bierzemy i jest gorzej a nie lepiej i do tego zaparcia. Mamy tez szczepienia odroczone.
Braliśmy żelazo Innofer baby i witaminę b6 przez 4 tyg. Później przerwa jakieś 1,5 tyg i dziś robiliśmy badania. Wyniki pewnie będę miała jutro więc zobaczymy. Ale mam nadzieję że już nie będzie musial brać tego żelaza bo masakra. U nas też były zaparcia i w ogóle nie chciał tego połykać. A czemu myślisz że jest gorzej? Powtarzaliscie badania?

Hanulka od rana do wieczora zawsze uśmiechnięta 😁😍😍😍 wiecie co ja bym ja zjadla 😍😍
Jak ty to robisz że taka wesoła cały dzień? ☺️. Moja też się uśmiecha ale to może kilka razy dziennie jak ma humor i musi być pojedzona 😁. Jak nie śpi to w bujaczku wytrzyma z 5 minut, na macie około 20 minut, na kanapie tak pół godziny poleży ale trzeba z nią być cały czas i zagadywać ją...

Jak ty to robisz że taka wesoła cały dzień? ☺️. Moja też się uśmiecha ale to może kilka razy dziennie jak ma humor i musi być pojedzona 😁. Jak nie śpi to w bujaczku wytrzyma z 5 minut, na macie około 20 minut, na kanapie tak pół godziny poleży ale trzeba z nią być cały czas i zagadywać ją...
Haha moja to samo 🙈

A nie wiem wesola mi sie corka urodzila 😂moze dlatego, zw my ciagle sie śmiejemy, nasza starsza ciagle tez sie wygłupia 😂 hania generalnie jak najedzona to szczesliwa 😁

reklama
Braliśmy żelazo Innofer baby i witaminę b6 przez 4 tyg. Później przerwa jakieś 1,5 tyg i dziś robiliśmy badania. Wyniki pewnie będę miała jutro więc zobaczymy. Ale mam nadzieję że już nie będzie musial brać tego żelaza bo masakra. U nas też były zaparcia i w ogóle nie chciał tego połykać. A czemu myślisz że jest gorzej? Powtarzaliscie badania?
Tak, my mamy jeszcze zoltaczke, wiec morfologie razem z bilirubina robimy co tydzien i hemoglobina sie pogarsza. Mielismy innofer baby 2x0,5 ml i vit b, ale zmienili nam na zwykly innofer 2x0,7 ml, vit b i jeszcze lactulosum. Teraz dopiero mamy konkretne zaparcia, az mi zal maluszka.

Do góry