reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy to 2 kreski...?

Ja pikole. Zrobiłam właśnie drugi test i kreska wyszła widoczna gołym okiem w minute także coś się dzieje. Szok.
Tylko uchwycic aparatem wciaz mi ciezko bo wychpdzi duzo jaśniejsza niz jest w rzeczywistości hmm
A więc małe gratulacje 😊 ja wciąż jestem ostrożna... Za kilka dni zrobię znowu test, albo pójdę na betę.

reklama

Załączniki

• D9CCE399-6C8E-41EB-8BB3-F780C9F114C5.jpeg
    D9CCE399-6C8E-41EB-8BB3-F780C9F114C5.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 464
A czy ktoś miał podobny przypadek do mojego, 5 dni przed @ i taka blada kreska? I skończyło się ciąża? 😊😊😀
Tak kochana obecnie 29tc 😉 też zrobiłam za wcześnie ale przeczucie mnie nie myliło 🤭
Ps 1ciaza po 2 latach starań poronienie chybione 2ciaza zdrowy synek po 4miesiacach od zabiegu pierwszy cykl starań teraz 3 😉 bądź dobrej myśli ✊

Tu teścik z samego rana na drugi dzień tzn 4 dni przed @, kreska ciut wyraźniejsza, nadal blada, ale coś tam jest 😊Zobacz załącznik 1279800
Jasne ze sie cos dzieje 😍 widac widac!
Jak sie testuje wczesniej przed okresem to normalne ze wylapuje sie aby cien 🤗
Ja 2 grube krechy na maxa ze dalej juz ciemniejsze byc nie mogly mialam w 18dpo. Cykle mam 28 dniowe

U mnie tak.

1 to eczoraj rano
2 o 19
I 3 dzis rano

Zaznacze ze na zywo sa ciemniejsze lol
Dziś lecę po te same testy i po nalepszy Test innej firmy firstresponse
Mąż bedzie w szoku 😄

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry