Mikifyful
Fanka BB :)
Ooooj tak, mój mąż się tylko ze mnie śmieje, że ciągle coś wcinam. Jak widzę gdzieś coś do jedzenia, to musi być mojeCzy któraś z Was też ciągle jest głodna? Zjem coś i czuję, że zaraz mnie ssie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ooooj tak, mój mąż się tylko ze mnie śmieje, że ciągle coś wcinam. Jak widzę gdzieś coś do jedzenia, to musi być mojeCzy któraś z Was też ciągle jest głodna? Zjem coś i czuję, że zaraz mnie ssie![]()
Ja w poprzedniej ciąży zwykły klips miałam i pasy zapinałam a klips tak żeby był luźniej pas na brzuchu, teraz tak samo będę robić. Tani a fajny efekt.Dziewczyny- a kupiliście/ myślicie o zakupie takiego adaptera do pasów samochodowych? Jeśli któraś ma już lub miała w poprzednich ciążach to napiszcie który polecacie. Bo zastanawiam się nad zakupem czegoś takiego![]()
Ooo to jesteśmy w równym wieku. Ja mam prawko od 6 lat i teraz przed drugim porodem auto będę zmieniać. Brawo dla Ciebie, że chcesz iść.Też o tym myślałam, chętnie podpatrzę. Wstyd się przyznać, ale mam 29 lat i nie mam prawa jazdy [emoji85] no ale przy dwójce dzieci to już muszę mieć, z jednym dawałam jakoś radę bez. Planuję w sierpniu na prawko iść
Ja tez delikatnie plamie- ale nie tak codziennie tylko co któryś dzień i to tak „jednorazowo” w ciągu dnia- byłam w zeszłym tygodniu z tym u lekarza ale usg mi nje zrobiła ale powiedziała ze to prawdopodobnie od infekcji i dała jakieś globulki. Tylko mówiła ze podczas badania to wygladalo jak taki śluz a nie plamienie. Myslalam de mi usg zrobi ale niestety nie :/
A byłaś już może u lekarza? A jak nie to kiedy idziesz?![]()
wiem ze nie powinno się porównywać, ale u Ciebie jak wyglądała ostatnia beta?Idę 29 .07 [emoji846] będzie 6 +5. Na razie sprawdzam betę co jakiś czas. Żeby mieć choć trochę spokoju.
Ja tez delikatnie plamie- ale nie tak codziennie tylko co któryś dzień i to tak „jednorazowo” w ciągu dnia- byłam w zeszłym tygodniu z tym u lekarza ale usg mi nje zrobiła ale powiedziała ze to prawdopodobnie od infekcji i dała jakieś globulki. Tylko mówiła ze podczas badania to wygladalo jak taki śluz a nie plamienie. Myslalam de mi usg zrobi ale niestety nie :/
Aha to dziwnie czemu takco lekarz to inaczej widze
Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę ewentualnie owu??5+3 w czwartek beta 109 myślę ze ciąża będzie młodsza. Przyrost teoretycznie byl ok ale wydaje mi sie ze malo![]()
O jakim klipsie piszesz? Po prostu blokowałaś pas tak, że na brzuchu był luźny i nie miał jak się zaciągnąć, dobrze rozumiem? Jeśli tak, to to jest bardzo niebezpieczne.Ja w poprzedniej ciąży zwykły klips miałam i pasy zapinałam a klips tak żeby był luźniej pas na brzuchu, teraz tak samo będę robić. Tani a fajny efekt. Ooo to jesteśmy w równym wieku. Ja mam prawko od 6 lat i teraz przed drugim porodem auto będę zmieniać. Brawo dla Ciebie, że chcesz iść.
ale w pasach i tym przedłużaczy pasa nie chodzi o to, żeby on był lużny i nie uciskał brzucha. Chodzi o to, żeby dzięki biemu pasy nadal spełniały swoją rolę.Ja w poprzedniej ciąży zwykły klips miałam i pasy zapinałam a klips tak żeby był luźniej pas na brzuchu, teraz tak samo będę robić. Tani a fajny efekt. Ooo to jesteśmy w równym wieku. Ja mam prawko od 6 lat i teraz przed drugim porodem auto będę zmieniać. Brawo dla Ciebie, że chcesz iść.