reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
sądzę że i tak nie rozumieją;-)
dobra muszę wykorzystać to że małolat śpi i idę robić mazurka uwielbiam go z kremem rumowym no już mi ślinka cieknie uwielbiam święta
a to mały pomocnik;-);-)Bogu dzięki śpi

Załączniki

• chodzik4.JPG
    chodzik4.JPG
    26,4 KB · Wyświetleń: 31
Dzień dobry!

Ja za Wami nie mogę nadążyć :baffled: rety ile Wy diergacie :szok: Nie nadrobię.

Marta tort zarąbisty, a okazja do niego :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale się uśmiałam z samego rana :-D:-D:-D:-D super!

Sikoreczka mam nadzieję, że jednak znalazło się dla Ciebie miejsce w małżeńskim łożu :tak:

Bodzinka oszczędzaj nogę, bo wystarczy, że ją krzywo postawisz i może zacząć boleć od nowa

jasmina udanych zakupów

anula widzę, że przygotowania do świąt pełna parą.

Wedle życzenia
tortxx5.jpg
Maaaaaaaaaaaaaaaaaaarta ja chce takowy w realu:-D
Młody mi spał na kolanach ale tera pije herbatke to ja lenia wyganiam, ide psiątać.Jakby mi nie zasnął w takiej pozycji juz bym miała wszystko zrobione:baffled:
Ja ogłaszam strajk.Śniadanie i wsio.
Cara gdzie masz przystojnych aktorów???
No cholibka herbataka na pajacu...Moje dziecko kiedys m nie wykonczy:rofl2::rofl2::rofl2:
Innnnnnnnnnnnnnnnnnna, Ptaszyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynka
Koniec spania:-D:-D:-D
Lachonyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Kaj wy som????????

Cara jaki Ty serial od rana oglądasz?
jak mama nie chce zrobić to Ty zrób a co tam święta to święta

Ja kompie One Tree Hill ;-)...

Ile tam smacznych kaskow :-D mniam :D...

;-)

Ja sama nic nie zrobie. mama jest na etapie 'nie mam kasy'... ja swojej nie mam tym bardziej :-/... kiepskie swieta w tym roku...

no i fakt - NIE UMIEM GOTOWAC!!

Bosze dziewczyny za wami nie da się nadążyć, co wy robicie tyle czasu w nocy, a do męża poprzytulać się a nie siedzieć na bb;-);-);-)
U nas zimy ciąg dalszy, ale jestem zmuszona wyjść na zakupy, już nie da rady siedzieć dłużej w domu, zrobię to szybko bo to będzie nasze pierwsze wyjście po chorobie

reklama
Do góry