Marta1981
Rodzyneczka
no nie mogę ale odjechany
to z panieńskiego?
To na pożegnanie dla tych co do seminarium duchownego się wybierają,żeby wiedzieli co tracą
;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
no nie mogę ale odjechany
to z panieńskiego?
To na pożegnanie dla tych co do seminarium duchownego się wybierają,żeby wiedzieli co tracą
;-)

.
rety ile Wy diergacie
Nie nadrobię.

ale się uśmiałam z samego rana 

super!
Maaaaaaaaaaaaaaaaaaarta ja chce takowy w realuWedle życzenia![]()

Cara jaki Ty serial od rana oglądasz?
jak mama nie chce zrobić to Ty zrób a co tam święta to święta
mniam Ja tyż sredniono i fakt - NIE UMIEM GOTOWAC!!
Do dziewczyn i mojej mamy mi daleko.Ale się posiłkuje przepisami z wątku naszego przepisowego i jakoś mi idzie
Budzą mnie o 6..Potem jeden wychodzi, drugi śpi dalej..To ja do Was lece jak w dymDzień dobry!
A tu znowu tyle postów z rana;-)