Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Booooooze, od paru dni mam taką ochotę na tortaDziewczyny ja dziś w przypływie energii zrobiłam torta dla teścioweji na dzisiaj chyba wystarczy tych szaleństw
wskakuje spowrotem do wyra
Cukiernikiem nie jestem, ale liczą się dobre chęci, prawda?Świeczki się pyknie i będzie gitara
![]()
Moze wcześniejsza owulacjaDziewczyny, moja siostra miesiączkę miała 28wrzesnia.. Pozytywne testy wychodzą jej14-15-16 październik. Cykle ma 28dniowe.. Jestem w szoku... Tak szybko?
Kurcze, liczmy i liczymy i strasznie wcześniej jej wychodzą testyMoze wcześniejsza owulacjaalbo bliźniaki? Bo czesto jest wyzsza beta przy nich
![]()
Możliwe. Poprostu jesteśmy w szoku ze okres miała 2tyg temu. A już ma pozytywyImplantacja 10 dni od okresu jest średnio możliwa bo do zagnieżdżenia dochodzi najszybciej 6 dni po owulacji więc musiałaby mieć owulacje w 4dc.
Natomiast jeśli miała okres 28.09 no to 15 października test mógł wyjść pozytywny bez problemu.
Po prostu miała szybko owulacje typu 10 dc albo 12
Waga piórkowa jak u nasTeż mam psa a nawet dwa i trzy jakoś się zastanawiałam co ona tak za mną łaziteraz już wiem
z tym że mój okruszek waży 45 kg wiec na brzuch jej nie wpuszczę ale łeb wciska mi na kolana cały czas ...
Zobacz załącznik 1327185
15tego miała kreskę która ona tylko widziała dziś ładne kreski. Sama widzialam na zdjęciu.. No nic. Pójdzie na hcg.. To się dowiemyTo ja źle coś chyba liczę
Bo mi wyszło, że miała okres 19 dni temu, a pozytywny test 14.10 czyli 17 dni temu. Więc jak owulacja by była w 9 dc no to zagnieżdżenie jakieś w 15 dc więc w 17 możliwy jest pozytywny test.
Jest też inna ewentualność, że jest w ciąży już od jakiegoś czasu, a to co wzięła za okres było po prostu jakimiś plamieniami![]()
A nie chce dzis isc15tego miała kreskę która ona tylko widziała dziś ładne kreski. Sama widzialam na zdjęciu.. No nic. Pójdzie na hcg.. To się dowiemyona właśnie mkala też 15tego września plamienia.. Moim zdaniem to był okres.. a 28moze jakieś plamienie.. Tak jak niektóre czasem mają w ciąży. Jeżeli by ba w ciąży z dnia 15wrzesnia to termin będzie miała na ten sam tydzień co ja
jeżeli faktycznie 28wrzesnia miała jednak @ to ma początek lipca..
Dziś sobotaA nie chce dzis iscmnie by chyba zzarla ciekawość
.