reklama

Niska bhcg i niski progesteron

Dziewczyny, które przeżyłyście ciążę pozamaciczna, co myślicie o moim przypadku. Odebrałam dziś wypis i tam wpisane ciaza jajowodowa prawostronna. A ja owulacje, ciałko żółte i zrosty miałam po lewej stronie????? Po lekkim szoku zadzwoniłam do lekarza i on twierdzi, że to możliwe i tak było i koniec.
Ale jak to możliwe????

reklama
Sprawdz przytost. Bhcg powyzej 5 wskazuje na ciaze, a czy sie dobrze rozwija pokaze przyrost a potem docelowo usg. Moje dwie ciaze zaczynalam z bhcg >70. A w domu mam zdrowego 2 latka i jestem w 29 tygodniu.

Dziewczyny, które przeżyłyście ciążę pozamaciczna, co myślicie o moim przypadku. Odebrałam dziś wypis i tam wpisane ciaza jajowodowa prawostronna. A ja owulacje, ciałko żółte i zrosty miałam po lewej stronie????? Po lekkim szoku zadzwoniłam do lekarza i on twierdzi, że to możliwe i tak było i koniec.
Ale jak to możliwe????
dokładnie tak samo jak możliwa jest ciąża pozamaciczna przy in vitro pomimo tego, że zarodek jest transferowany bezpośrednio do macicy

Ale jak to możliwe????
Jest to możliwe, jajowody nie są przyklejone do jajników, mogą przechwytywać jajeczka... masz teraz jakaś kontrolę w najblizszym czasie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry