reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

A ja moje drogie siebie w ogóle nie rozumiem, co do śluzu. Właśnie wstałam z toalety i wiecie co? Musiałam ręką zdjąć dłuuuuuugi, ciągnący się bezbarwny śluzu. Najlepsze to, że wczoraj miałam jeszcze bialy, gesty, taki zbity śluz. I najlepsze jest to, że ja za 10 dni mam mieć @. Ja już trochę temu po płodnych, owulacyjnych dniach jestem. Nie rozumiem w ogóle teraz mojego śluzowania, pierwszy raz w cyklu się spotkałam, żebym miała prawie codziennie (nie licząc dni płodnych i owu) tyle bezbarwnego śluzu + z tym zbitym, gęstym, białym. No dajcie żyć. Nawet nie chce się interesować tym śluzem, ale no widzę go na papierze, a teraz musiałam rękami ściągać, bo tak sobie wisiał 😂🙈

reklama
Kochane co tu taka cisza, jak przed burzą.... mam nadzieję 2 kreseczek 😁😊🤔 U mnie dziś spokojnie , nie odczuwam nic więc pewnie po cichutku zaczai się @🙈🙉 wg kalendarzyka 4 dni do @... testów nie mam, nie dokupilam więc nie mam na co sikać i oglądać przy latarce😁🙃😁😂🤪

A właściwie czemu nie dokupiłaś? :p

Ja mialam wczoraj a mąż mnie tal wkur.....ze pomuslalam, ze dobrze, zd z tej ciazy nici, bo jeszszcze troche i go rąbnę!🤬🤬🤬
Ja nie chce nic mówić ale w cyklu w którym zaszłam po owu byłam taka wściekła codziennie na starego, że też myślałam że dojdzie do rękoczynów xD

Poza tym trochę nie rozumiem, bo dużo testów już robiłaś w tym lipcu a do miesiączki masz jeszcze 4 dni? To test właśnie teraz może ci coś pokazać jeśli będzie ciąża :) kup na weekend i trzymam kciuki✊

Kochane co tu taka cisza, jak przed burzą.... mam nadzieję 2 kreseczek 😁😊🤔 U mnie dziś spokojnie , nie odczuwam nic więc pewnie po cichutku zaczai się @🙈🙉 wg kalendarzyka 4 dni do @... testów nie mam, nie dokupilam więc nie mam na co sikać i oglądać przy latarce😁🙃😁😂🤪
U mnie 2 dni do @ 🙈nadal boli mnie podbrzusze. Zastanawiam się czy kupować test czy poczekać 😂 bo w tym cyklu jakoś nie czuje żeby miało coś wyjść 🙈

Ja w ogóle myślę, że nie ma co szybko testować, wręcz najwcześniej 2 dni przed spodziewaną miesiączką. Takie moje zdanie.
Ja np. Muszę w tym cyklu testować szybko bo muszę wziąć leki, wcześniej tez testowałam w dniu okresu bo on zawsze przychodził jak już wydałam hajsy na test 🤣
Ale myśle, ze jak ktoś chce to może i codziennie sobie testować, co kto lubi 😃

reklama
Do góry