Owulacja
Fanka BB :)
Jak jest pryszcz to wszytko jasne. Szwagierki synowej brata córki sąsiada żona kolegi miała i była w ciąży więc wiadomo.
Dzięki dziewczynyNo mówiłam! Z pryszczem nie ma dyskusji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jak jest pryszcz to wszytko jasne. Szwagierki synowej brata córki sąsiada żona kolegi miała i była w ciąży więc wiadomo.
Dzięki dziewczynyNo mówiłam! Z pryszczem nie ma dyskusji.
No też bym to chciała wiedzieć…Tak, trzeba tylko zdiagnozować dlaczego nie możesz urodzić
Ztak prawda jedynie w pierwszej ciąży zaczęłam wymiotować i wtedy się skapnęła ,ze coś może być na rzeczy . Ale to był 9tcNo też bym to chciała wiedzieć…
A tak serio- te słynne pierwsze objawy ciążowe tak naprawdę są takie same, jak objawy przed miesiączką, więc nie ma się co czarować. Gdyby dało się szybciej wykryć ciążę, to wszelkie testy nie miałyby sensu.
Producenci by zbankrutowali.
Ztak prawda jedynie w pierwszej ciąży zaczęłam wymiotować i wtedy się skapnęła ,ze coś może być na rzeczy . Ale to był 9tc
Ja już wtedy nie wierzyłam ,ze mogę być w ciąży i straciłam wtedy prace . A to był 17 cykl starań .Nikomu z tu obecnych nie grozi dowiedzenie się o ciąży w 9tc![]()
Ja już wtedy nie wierzyłam ,ze mogę być w ciąży i straciłam wtedy prace . A to był 17 cykl starań .
Myślę, że akurat na tym wątku prędzej zdarzy się artystka która zrobi test 7 dni przed owulacją, albo tak jak ja 2 testy w cyklu na 100 % bez owulacji niż 7 tygodni po niej![]()
W tym cyklu? Czy w jakimś poprzednim szczęśliwym?Dobrze ,ze obyło się bez antybiotyku . Trzymam kciuki oby to właśnie było toU mnie taka plamka była 20dc .
Tak w tym cyklu miałam czekam na @ zobaczymy . Tak jestem już mama ,ale moje starania nie były łatwe . Ten miesiąc wg mnie stracony bo kochaliśmy się z 3 razy tylkoW tym cyklu? Czy w jakimś poprzednim szczęśliwym?z tego co pamiętam, jesteś juz mamą