reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe mamy 2023

Wam też się tak niemiłosiernie czas dłuży / dłużył do wizyt i czasu aż będzie serduszko?
Nim zobaczyłam dwie kreski to czas leciał jak szalony, a teraz .. zwolnił jak nigdy.
Taak, ja odliczam czas oś wizyty do wizyty nic innego nie ma znaczenia 😅 dzisiaj mam na 15 i stresuje się czy serduszko będzie biło..

reklama
Zamiast obiadu 😃

Załączniki

• 058dbf05-8170-483d-8d09-e8ba8c5aa9f8.jpeg
    058dbf05-8170-483d-8d09-e8ba8c5aa9f8.jpeg
    138,2 KB · Wyświetleń: 51
Taak, ja odliczam czas oś wizyty do wizyty nic innego nie ma znaczenia 😅 dzisiaj mam na 15 i stresuje się czy serduszko będzie biło..
Ja mam wizytę 20,więc u mnie będzie to już coś w typie 6+7,więc musi coś być jak ma być,więc ja o jedną wizytę jestem jakby spokojniejsza..wiecie co mam na myśli 😏

Ile wizyt zaliczyłyście do tej pory i w których tygodniach jesteście teraz? Ja sukcesywnie czekam na tą pierwsza , zapisana na 22go już i to będzie 6+6 wg mnie oczywiście, wg owulacji bo na wyliczenie miesiączki nie mam co liczyć przy bardzo długim cyklu 😅

Ile wizyt zaliczyłyście do tej pory i w których tygodniach jesteście teraz? Ja sukcesywnie czekam na tą pierwsza , zapisana na 22go już i to będzie 6+6 wg mnie oczywiście, wg owulacji bo na wyliczenie miesiączki nie mam co liczyć przy bardzo długim cyklu 😅
Ja jestem 7+1, na pierwsza wizytę poszłam tydzień jak się dowiedziałam i zdecydowanie za wcześnie, ostatnia wizyta 30.11 i zarodek 1,7mm dzisiaj mam nadzieje na serduszko 🥰

Ojj ja to dużo w sumie. Tzn miałam sporo konsultacji na czacie z lekarzem i telefonicznych. Generalnie w stałym kontakcie byłam z lekarzem. USG do tej pory miałam 2 i 2 konsultacje stacjonarne.

reklama
Ja mam pierwsza w przyszłym tygodniu, będę wtedy 7+5 (duża szansa, ze ciąża jest młodsza :) )

Do góry