Bolilol
Fanka BB :)
jak Ci kiepsko idzie, to możesz sobie kupić tabletkiHej kobietkija dziś 6dpo i od wczoraj żrem ananasa ale jakoś kiepsko mi idzie
więc mam ważne pytanie.. Kiedy moge przestać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
jak Ci kiepsko idzie, to możesz sobie kupić tabletkiHej kobietkija dziś 6dpo i od wczoraj żrem ananasa ale jakoś kiepsko mi idzie
A co ona jest kotemale jest dobra rada od p. Kamila- odrobacz się i usuń metale ciężkie bo to podstawa, a będziesz miała ciąszzzz
![]()
Do zagnieżdżenia z tego co wiem jedzą dziewczynyHej kobietkija dziś 6dpo i od wczoraj żrem ananasa ale jakoś kiepsko mi idzie
Jest coś takiegojak Ci kiepsko idzie, to możesz sobie kupić tabletki![]()
tak, jest normalnie bromelina w tabsachJest coś takiego![]()
Hej, ja dopiero po pierwszej iui ale przeszukaj dobrze forum bo widziałam grupy dot in vitroHejka. Niby jestem tu nowa ale tak nie dokońca.. Staramy się 8 lat a 2 lata temu mieliśmy swoją 5 nie udaną IUI . Teraz postanowiliśmy.. chyba dojrzelismy do decyzji o podjeciu próby In vitro. Zaczynamy od kwietnia. Postanowiliśmy się dobrze do tego przygotować. Dieta witaminki itp. Czy jest tu ktoś kto też zaczyna niedługo procedure in vitro? Pozdrawiam staraczki![]()
Hej, ja dopiero po pierwszej iui ale przeszukaj dobrze forum bo widziałam grupy dot in vitro![]()
To chyba dobrze? pisałaś, że sexu prawie brak to możesz nadrobićTy już po owu, a mi się tak cykl rozjebał, że dopiero owu prawdopodobnie dziś nadchodzi![]()
Ja używam cały czas. Przynajmniej mam mniej zmarszczek, które przybywają podczas bezowocnych starańDziewczyny, a jak to jest z retinolem i podchodnymi na twarz podczas starań?
Bo że w ciaży nie można to wiem, a czy na starania też powinno się odstawić?
no właśnie ja też używam, myślę jak zajdę odstawię. No ale ostatnio czytałam na grupie fb, ze laski mówią, że podczas starań tez powinno się odstawićJa używam cały czas. Przynajmniej mam mniej zmarszczek, które przybywają podczas bezowocnych starań![]()