hachette
Fanka BB :)
A właśnie, na „l4 ciążowe” można iść zaraz po pozytywnej becie czy dopiero po założeniu karty ciąży?Ale siedziałybyśmy na l4 ciążowym przynajmniej ja nie zamierzam pracować ani minuty wiec miałabym czas pisać i nadrabiać![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A właśnie, na „l4 ciążowe” można iść zaraz po pozytywnej becie czy dopiero po założeniu karty ciąży?Ale siedziałybyśmy na l4 ciążowym przynajmniej ja nie zamierzam pracować ani minuty wiec miałabym czas pisać i nadrabiać![]()
musisz mieć kartę ciążyA właśnie, na „l4 ciążowe” można iść zaraz po pozytywnej becie czy dopiero po założeniu karty ciąży?![]()
No ja akurat nie mam odwagi włączać na kompie w pracy, więc właściwie prawie cały czas siedzę na telefonie, czasem włączę kompa w domu.W pracy na konpie, po pracy na telefonie bo nie włączam komputera w domu, dlatego mniej siedzę na forum![]()
Cieplutko i nawet jak jest 40 stopni to da się wytrzymać bo zawsze wiejeMoi znajomi też mieszkają w Australii <3 ale Wam fajnie teraz, ciepło!![]()
E tam, zaraz bosko, mieszkasz tu i nigdy nie jesteś na bieżąco z forum, bo śpiszMatko, bosko jak Ci zazdroszczę!
tak, jak byłam "młodsza" to tego nie miałam, zrobiło się z dwa lata temukurde też mam lekkie plamienia! Tak 2 dni albo nawet jeden przed okresem, mega delikatne tylko na papierze. To o coś takiego chodzi?
Ja to pierdole, jeszcze dość się narobię w życiu.Ja niestety musiałabym na początku siedzieć na l4 ale gdybym mogła to bym pracowała ile się da
No ale najpierw zajdźmy w tą ciążę![]()
Łemusisz mieć kartę ciąży![]()
Ja na kompie w pracy odpalam w trybie incognitoNo ja akurat nie mam odwagi włączać na kompie w pracy, więc właściwie prawie cały czas siedzę na telefonie, czasem włączę kompa w domu.
Opowiem, opowiem, jak tylko Dziabąga spać położę.wow opowiedz cooś wiecej? jak się tam znalazłaś?![]()
o rany, ja też dostałam czegoś takiego jakieś dopiero 4 miesiące po odstawieniu tabletektak, jak byłam "młodsza" to tego nie miałam, zrobiło się z dwa lata temu