Wika.00
Fanka BB :)
Bonjour miłe panie!
Z Paryża pozdrawiamy wspólnie ja i mój negatyw.
Nic w tym smutnego, gdyż widzę już zbliżający się 1dc, a to oznacza, że transfer już very soon!![]()
Ja z Niemiec również pozdrawiam z moimi negatywami w 8 dpo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bonjour miłe panie!
Z Paryża pozdrawiamy wspólnie ja i mój negatyw.
Nic w tym smutnego, gdyż widzę już zbliżający się 1dc, a to oznacza, że transfer już very soon!![]()
A Twój dotychczasowy lekarz co sugerował?Hmm, już sama nie wiem co myśleć o stymulacji, to znaczy, czy clo czy letrozol, chyba właśnie najrozsądniej byłoby skonsultować się z jeszcze jakimś lekarzem, tylko nie bardzo mam pomysł z kim…
Jeszcze jest czas na pozytywJa z Niemiec również pozdrawiam z moimi negatywami w 8 dpo![]()
Jeszcze jest czas na pozytywwidzę, że masz ilość hurtową testów ;P
Miesiąc clo, potem dwa mc letrozol.A Twój dotychczasowy lekarz co sugerował?
hmmm a ja na tym pierwszym chyba widzę cień cienia , albo mi się przewidziało , w każdym razie jest jeszcze czasJa z Niemiec również pozdrawiam z moimi negatywami w 8 dpo![]()
hmmm a ja na tym pierwszym chyba widzę cień cienia , albo mi się przewidziało , w każdym razie jest jeszcze czas![]()
Tak sobie przejrzałam tą Twoją Łódź i znalazłam taką gin: dr n. med. Renata Banach.Miesiąc clo, potem dwa mc letrozol.
Czy to ta sama?:Tak sobie przejrzałam tą Twoją Łódź i znalazłam taką gin: dr n. med. Renata Banach.
Na pierwszy rzut oka "podoba" mi się bardziej niż ten, którego podlinkowałaś.